Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos a felháborodása vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a felháborodása vagy sem?

Figyelt kérdés

Tanácsot szeretnék kérni. Minap volt egy érdekes párbeszédünk párommal. Voltaképpen örülnöm kellene, mert sok-sok munka után végre nyertem egy uniós pályázaton egy kis pénzt, amit előre meghatározott eszközökre és szolgáltatásokra fordíthatok, de már ez is óriási segítség ahhoz, hogy ne kelljen mindent önerőből megvenni, és egyszer talán meg is élnék belőle, akkor akármikor felmondhatnék a jelenlegi melóhelyemen ha már nem bírnám cérnával. Na most ugye itt van ez a pénz, természetesen megígértem páromnak, hogy veszek neki valamit, kivettem 100 ezer forintot, odaadtam neki,

hogy vegyen belőle, amit szeretne (de ezt nekem vissza kell tennem bele, de majd a fizumból -120 nettó-visszateszem). Azt mondta a vágya egy robogó, hát mondtam, akkor vegyen egy robogót. Elmentünk megnézni, de nem tetszett neki,így nem vettük meg. Kinézett egy videókártyát, akkor mondta, rendeljük meg. Mondtam, hogy rendben, de akkor vissza kell kérjem a pénzt, hogy el tudjam utalni az árát, mivel céges számláról privát dolgokat nem szerencsés intézni, meg egyébként is a héten meg kell vegyem az eszközöket...de a privát számlára ha betesszük, onnan nagyon szívesen elutalom. Ezen teljesen kiakadt, visszaadta az egész pénzt, hogy neki nem kell semmi, meg hogy minek nekem új telefon úgyse értek hozzá, nekem mennyi mindenem lesz( a pályázat része egy telefon és egy laptop) tőle meg meg sem kérdeztem, jó-e neki a telefonja( most vette egy hónapja, Honor 8) és hogy ha normális lennék, akkor figyelnék ilyenre, de neki nem is kell semmi,csak legyen tankolni,és hagyjam békén. Álltam ott, mint akit leforráztak. Egyszerüen nem tudom eldönteni, mit ronthattam el. Sóher vagyok, mert nem merek költeni abból, amivel el kell számoljak, nem tudom jogos-e ez? Hiába próbáltam elmagyarázni neki, hogy működik, nem hallgatott meg. Én vagyok a nő, ő a férfi...

2018. jan. 21. 13:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Kaját a hitelkeretemből veszek...szerencsére a csekkeket felesben fizetjük.
2018. jan. 21. 13:29
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

De miert jarna neki BARMI?

Mi sz h kiszurod a szemet egy videokartyaval??

Ez a pasi normalis? Nem az anyja vagy aki kivetelezik a masik testverrel.

Gondolom a VALLALKOZASOD nyert a palyazaton. Konyorgom, az a vallalkozas celjara forditando penz. A vallalkozas celjara veszel "magadnak" telefont.

De mingdegy is. Miert kene neked telefont venni egy masiik felnott embernek?? 41 eves vagyok. Meg soha nem kaptam telefont senkitol. De.nem is kernek:-))

2018. jan. 21. 13:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Teljesen hülye a csávó... Kérdezd meg tőle, hogy ha megbüntetnek akkor majd ő fizeti vissza a pénzt? Gondolom nem. El kéne tűnődnöd rajta, hogy biztos egy ilyen hisztis, értetlen gyereket akarsz-e "párodnak".
2018. jan. 21. 13:51
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A barátodat összehoznám valami kocsmai,elvált,gyerekes pultos cicával,aki a műkörmeit is A-hitelből finanszírozza.Vele ezt biztos nem tudná megcsinálni,amit veled,talán nem is hagyná.Ezen gondolkozz el! ;-)
2018. jan. 21. 13:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Ti mind a ketten teljesen hülyék vagytok. Te azért, mert vele vagy és még a pályázati pénzt is elvered követhetetlen dolgokra. Ő meg minden másért, amit írtál.
2018. jan. 21. 14:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Pályázati pénzt NEM oszotgathatsz el, te nagyon okos!
2018. jan. 21. 16:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem értem, ha úgy is vissza kell tenned az uniós pénzt, a fizetésedből ajkor miért nem a saját fizudból finanszìroztad a hülyegyereknek a játékát? Ez nem vissza nem térìtendő pénz, szóval nem értem.
2018. jan. 22. 16:54
 18/18 anonim ***** válasza:

1. Ne sikkassz, akár EU pénz, akár nem

2. Ha ennyire sötét, hogy ezt a technikai dolgot se fogja fel, akkor hogy kerültetek ti össze, és miért tart ez még mindig?

3. Idétlen, ovis kis pöts.... tapsikolhatna a örömében, hogy elsőként rá gondoltál, erre így reagál?

4. Hozd rendbe magad anyagilag, a hitelkértyáról vásárolt kenyér kilója azért megvan vagy 400 Ft is, a benziné meg bőven 500 fölött

2018. jan. 24. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!