Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a pasim felháborodása? Mert szerintem nem!
Nekem sem esne jól, ha a párom folyton kiröhögne. Éppen tanul egy nyelvet, nyilván nem lesz tökéletes a kiejtése (valószínűleg neked sem az). A rózsafüzér meg hogy jön ide? Ha szereti viselni, fontos neki akkor ez sem nevetség tárgya.
A mai meg, tőled is gyerekes, meg tőle is. Neked nem esne rosszul ugyanez az eset?
Igazából ennyiből nem tudom megállapítani. Vagy nagyon bunkó vagy, vagy nem pontosan mondtad el a történteket.
Az én pasim is ki szokott néha röhögni ha valami szót nem jól ejtek ki angolul (jó angolos vagyok, de nyilván van akcentusom), de nem szoktam zokon venni, hanem röhögök vele, mert tényleg van, amit hülyén mondok, nem nagy ügy.
Szerintem kiröhögés meg kiröhögés között van különbség. Más dolog az, ha tudálékosan kigúnyolod vagy csak nevetsz egyet, mert viccesen hangzik. Te szerintem inkább gúnyolódtál vele, azért sértődött meg.
Az érzelmi intelligenciádnak nagyon mélyen kell lennie ahhoz, hogy kiröhögj valakit azért, mert tanul valamit és nem megy neki teljesen jól.
Az egó az nagyon magasan van, de úgy viselkedsz, mint egy 11 éves kislány. Nem is értem, hogy lehet még veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!