Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem tapló dolog?
Sajnos úgy alakult, hogy vasárnap este hirtelen rosszul lett a kutyám és az orvos megállapította, hogy másnap muszáj megműteni, viszont nagyon drága volt a műtét, és ki kellett segíteni 20 ezerrel, ezért kölcsön kértem a páromtól. Hozzáteszem, hálistennek van miből adnia, és nem hiányzott neki ez az összeg. Megműtötték a kutyám, de sajnos a műtét után meghalt tegnap... eléggé magam alatt voltam/vagyok. Találkozunk este a párommal, meséltem neki, hogy beszélgettem egy közös ismerőssel vmiről, erre még válaszolt is, aztán a következő kérdése volt: pénzem?!
Egyáltalán nem ez volt a téma, így nagyon meglepődtem. Tudta hogy aznap halt meg a kutyám, tudta, hogy mennyire megviselt. Egyáltalán nem hiányzik nemi az az összeg.. Tapintatlannak tartom ès nagyon bunkónak. Haza is jöttem tőle...
Amúgy 4 éve vagyunk együtt, én 25 vagyok, ő 29.
Mi a véleményetek?
részvétem a kutyus miatt
hát a srác nem egy érzelgős típus az biztos...elég bunkó volt így...
24F
Pff, irtó tapló dolog. Az én párom vissza sem kérné ezt az összeget, hanem inkább azt mondaná, hogy ő is beszáll, mivel szereti a kutyámat és tudja, mennyire fontos nekem.
Én megadnám neki a tartozásomat és többé szóba sem állnél vele, egy ilyen embertől nem várhatsz sokat, aki a legnagyobb fájdalmadban és gyászodban is csak a szaros húszezerjére tud gondolni.
Menekülj! A kutyusodért pedig részvétem!
Igen, tapló dolog, teljesen érthető volt a reakciód. Így látatlanban is sajnálom szegény kutyust - magam is nagy kutyabarát vagyok(34F).
Nagyon szoros kapocs tud kialakulni egy ember és egy háziállat között, amit az érzelmi analfabéta párod nyilván nem tud megérteni. Még hogyha hiányzott volna neki a pénz, akkor is a tudtodra adhatta volna normálisan, úgy, hogy nem bánt meg.
Atyaeg, foleg egy negy eve tarto kapcsolatban, nem egy jottment kis lotyo kert tole kolcson! Es egy felnott ember, 29 eves, nem eretlen kis tini...
Mindenkinek lehet rossz napja, remelem, rajon, milyen bunko volt!
Nem tudom, nalunk is alap, ha a macskammal barmi lenne, akkor kozosen fizetnenk, vagy az akinek epp van es nem kernenk vissza a masiktol. (Bar en magamtol visszaadnam kesobb, amikor lesz mibol.) Mi ugyan csak masfel eve vagyunk egyutt, de egy eve egyutt is lakunk es a macskamat a parom is imadja, mar boven kozos kiskedvenc lett es nem az enyem csak.
Persze ha nem eltek egyutt akkor lehet nem tudott meg ilyen kotodes kialakulni, mindenesetre akkor se tul kedves.
Ez nagyon paraszt húzás volt tőle... Fogadd őszinte részvétem a kutyusod miatt! :( Igazából nagyon büszke lehetne rád a párod, hogy egyből dokihoz vitted a kutyust, és nem hagytad szenvedni.
Nekem ugyan sose volt kutyám, de 10 éve van mindig hörcsögöm. Barátom nem szereti őket (nem nagy állatbarát), de amikor valamelyik meghalt, mindig hozzámbújt, próbált vigasztalni. Nyilván egy hörcsög iránt nem alakul ki olyan szintű kötődés, mint egy kutyushoz. Ettől függetlenül ő még ebben a szituációban is vigasztalt (annál ellenére, hogy valószínűleg mélyen belül "leszarta").
Én komolyan elgondolkodnék ezen a kapcsolaton egy őszinte beszélgetés keretein belül...
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!