Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy a barátom az exemmel közös képeimet meg akarja nézni? Akár úgy is, hogy emailben el akarja kérni tőle, mert nekem már nincsenek meg.
Hát remélem tudok segíteni a válaszommal. :)
Én is olyan kíváncsi vagyok, mint a bűn. Ha van 10 kép mind a 10-et tüzetesen megnézem, átvizsgálom. :D
Tudom, gáz, és már én is rájöttem, hogy hülyeség, de hát ez a kíváncsiság olyan nagy úr.
De soha nem mondom senkinek. Ó, soha, még mázli, hogy ez anonim oldal és itt leírhatom, de nem mondanám el senkinek, és az hogy ráírjak az exre, hát elképzelhetetlen. Ha ő mégis elkéri, akkor vagy akkora önbizalma van mint a parlament, vagy tiszta dili. Igazából így is úgyis dili, mert ilyet nem csinál általában senki. :D Gondold át, hogy tényleg szereted-e és ez megéri-e neked ez, mert azért ez elég kellemetlen lehet az exnél is.
Nem normális!
Különösen, hogy az exedhez pofátlankodik ezzel.
Ne hagyd, mert ezzel totálisan leégeted és lenézeted magad az exednél.
Ha az exed nem küldi el az normális :D
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!