Nincsenek barátaim és ez nem is zavar. Sose volt rá igényem és egyetlen ex barátnőmmel sem tartottam soha a kapcsolatot. Ez mennyire kóros vagy rossz dolog?
Semmi sem tart örökké. ;)
Ha mégis így lenne, akkor nem élnénk ilyen "jól"/jobban tudnánk élni pl hazánkban is...
Nekem is van barátnőm.
A gondom azzal van, hogy másoknak gond az én aszociális viselkedésem.
Ráadásul gondjaim vannak a hűséggel is és észrevettem, hogy tárgyiasítom a nőket. Nem is szeretnék a jövőben ehhez hasonló "fix" párkapcsolatot, csak szexkapcsolatokat.
Olyan 15 éve még egy tünemény srác voltam tele érzésekkel és szeretni akarással és persze iszonyatos depresszióval.
Mára vadidegenként látom a fiatalkori énemet és nem is tudnám időponthoz kötni ez az átalakulást.
Voltam pszichológusnál, bár más dolog miatt(rutin beutaló) és ő is kiszúrta, hogy fura vagyok, de azt mondja, hogy túl jól vagyok ahhoz, hogy bármit kezdjen velem, miközben én nem is kértem, hogy bármit is kezdjen velem. Nem érzem magam rosszul.
Szóval továbbra is áll a kérdés: ez kóros állapot? Kéne rajta erőszakkal változtatnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!