Mit csináljak, ha akármilyen rossz dolog történik velem, rögtön az az első gondolatom, hogy milyen jó lenne felvágni az ereimet és hasonlók?
Voltam iskolapszichológusnál, de Ő nem sokat segített. (Bár még néha most is megyek hozzá.) Anyáméknak meg nem tudok erről beszélni, és amikor felvetettem, hogy szeretnék pszichiáterhez menni, azt mondták, hogy hülyeség, hisz semmi bajom.
Elkezdtem jógázni is, hátha attól kiegyensúlyozottabb leszek, és elmúlnak ezek a rossz gondolatok, de eddig nem nagyon mutatkozott eredmény, pedig már 3 hónapja csinálom.. Szóval, nincs ötletem, hogy mit tehetnék még.
Őt ajánlom. Nagyon jó szakember, biztosan tud segíteni. Kérj időpontot, menj el hozzá!
Köszönöm a válaszokat! Azóta eltelt két év, és többé-kevésbé, de "kigyógyultam" ebből. Mindig tudom, mikor kell elterelni a gondolataimat, és olyankor valamit gyorsan keresek, ami leköt, és nem hagyja, hogy újra előjöjjenek is. Nem tudom, hogy a jóga, vagy a sok olvasgatás, egyedül töltött idő, túrázás hozta -e meg az eredményét, de úgy érzem kiegyensúlyozottabb lettem. Persze gondok azok még vannak, és most is előfordul, hogy késztetést érzek az önbántalmazásra, de rengeteget javultam:)
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!