Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 15 éve vagyok a barátnommel, de csak most alakult ugy, hogy ossze tudunk koltozni. Jogos a felháborodása?
15 évesek vagyunk. Barátnom már 4 év egyuttjárás után egy olcsó albiba akart volna velem koltozni, aminek én nem láttam értelmét, mert csak vitte volna a pénzt. Most viszont apáméktól kaptunk az ocsémmel egy házat, ahova barátnom nem akar jonni, mert o azt mondja, hogy csak velem akar élni. Eddig azért hisztizett, hogy velem akar élni, most meg hirtelen mégsem?
34F 33N
Kérdező, ugye azt tudod, hogy attól még lehet kapcsolatot tartani és jóban maradni a testvéreddel, családoddal, hogy nem éltek egy fedél alatt? Vagy ez ilyen nagyon úri modern felfogás? Internet, telefon, hétvégi közös programok, csomó minden megoldás létezik, nem kell ehhez együtt élnetek.
Nagyon egészségtelen a hozzáállásod a családodhoz, normális esetben az ember tizenpár évesen már leválik a rokonairól. Csodálom, hogy a barátnőd bírta eddig.
Az megvan, hogy a pároddal közös jövőt közösen kell kitalálni?
Ő mit szeretne? Abban a városban képzeli a jövőjét? Közel a bátyádhoz?
Nekem úgy tűnik, hogy ő az elmúlt 15 évben kompromisszumot kötött a kapcsolatotokert, miközben te nem tetted, most meg elvárod, hogy megint ő tegyen olyat, amit nem akar.
Ha jól gondolom, akkor, nem tudsz elszakadni a szüleid nézőpontjától és a barátnőd nézőpontját átvenni (a barátnőddel családot alkotni). Feltehetőleg egy ponton neked nagyon nagy szükséged lett volna a különköltözésre 1-2 évre, mert úgy tűnik nem sikerült érzelmileg felnőnöd.
Ha jól értem le lehet választani egy külön lakrészt. Szerintem tegyétek meg és adjátok ki, ti meg vegyetek ki egy másikat így közel nullára/pozitívra ki tudjátok hozni. Ha már magadtól érteni fogod, hogy miért nem akar a barátnőd ott lakni, akkor jó ötlet lehet elgondolkodni a visszaköltözésen, ha ő is benne van. Addig szerintem rossz ötlet.
Ne etessétek már a trollt. 🤣
Komolyan elhiszitek, hogy van ilyen hülye nő, aki 15 évig tűrné ezt?
Kamu, a kérdező meg jót röhög.
Nem fogok az ocsém mellé koltoztetni egy idegen embert 1. Azért mert nem akarok a saját házambol kikoltozni, hogy aztán albit fizessek
2. Mert az ocsém az életem része, mindig is az volt és nekem fontos a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!