Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 15 éve vagyok a barátnommel, de csak most alakult ugy, hogy ossze tudunk koltozni. Jogos a felháborodása?
15 évesek vagyunk. Barátnom már 4 év egyuttjárás után egy olcsó albiba akart volna velem koltozni, aminek én nem láttam értelmét, mert csak vitte volna a pénzt. Most viszont apáméktól kaptunk az ocsémmel egy házat, ahova barátnom nem akar jonni, mert o azt mondja, hogy csak velem akar élni. Eddig azért hisztizett, hogy velem akar élni, most meg hirtelen mégsem?
34F 33N
Igaza van, gyerek vagy még. Szerintem lassan ott is fog hagyni téged ha így folytatod. A normális emberek már 2-3 év után ketten élnek, nem 15 év után...
A tököm se kerülgetné a párom öccsét meg a barátnőjét meg a haverjait egy házban. Inkább próbáld meg leválasztani a két életteret valahogy hogy teljesen külön legyetek. Gondolom 15 év után csak van rá valamennyi pénzed, ha csak nem vagy teljesen nyomi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!