Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán nem tisztelem, ha valaki párkapcsolatban van. Mit gondoltok erről?
Ha valaki megtetszik nekem, de kapcsolatban van, én ugyanúgy csapom neki a szelet. Egyáltalán nem érdekel kije van, vagy kije nincs. Majd ő eldönti, vált-e.
Nekem senkim az ő párja. Miért lennék rá tekintettel?
#69 Bocs kicsit gyorsan írtam. :D *Ahogy látom sikerült elég rendesen kiakasztani, mert átment ez már nálad sértegetésbe.
Pár hsz. óta csak személyem becsmérlésébe.
Míg én egyetlen állítást tettem csak a véleményedről, amit megosztottál velem. Ezt azért gondold át.
Míg én egyetlen állítást tettem csak a véleményedről, amit megosztottál velem. Ezt azért gondold át.
Cuki vagy.
Ad1: -nem csak a véleményemről írtál.:)
Ad2: - igen, én erről a mentalitásról/személyiségről írtam már a végén, amit képviselsz. DE ezt nem is tagadom. Nem szeretem azokat az embereket, akik vagy buták, vagy csak eljátszák a butát. A legjobban viszont azokat az embereket nem szeretem- és velük nincs értelem vitákat folytatni, vagy nézeteket cserélni, mert állításod szerint neked is ez lett volna a cél-, akik képtelenek megérteni a másik nézőpontját.
Nem érted és nem akarod, mi több, kiforgatod. Pedig a kifogatással pont, hogy nem azt adod vissza, amit én mondok. Konklúzió, hogy csak elbeszélünk egymás mellett, és nincs értelme beszélgetni. Ezt nem szeretem. ÉS ezt a mentalitást sem. Ez egy rossz emberi tulajdonság,
és ezt tartom is (konzekvense ;). Mert hogy azért nekem is vannak szilárd elveim is. :))
Mellesleg én sosem kérem, hogy a máik változtassa meg a véleményét, sőt. Én pont, hogy szeretek más nézetekkel találkozni érdekesnek tartom, ha valaki másképp lát dolgokat. Ezekből lehet tanulni. Valakivel lehet, és lehet belőle tanulni. De ez nem te vagy. ÉS bizony, én úgy gondolom, hogy itt ebben az esetben a személyedből fakadóan nem lehet, ez van.
Ha a lelkednek könnyebb, tedd be önigazolásnak, hogy kifogytak az érvek balbala meg aminek akarod és te gondolsz. ( Itt is az volt sorban, hogy mondtam valamit, de te már x dologként könyvelted át. Tedd csak így most is) :)
Hát te nagyon kitartó egy ember vagy. Én az ilyeneket csak simán lehülyézem. :D
#72 Csak a mondandódat igyekeztem kritikával illetni. Ez volt az eredeti reakcióm "ez az igazán álszent vélemény".
Vélemény.
"alakoskodó vélemény ez". Vélemény.
Ezek voltak az eredeti állításaim.
Nem mondom, tettem végül rád is kijelentést. Engedd meg, hogy utólag korrigáljam magam. Bocsánatodat kérem ezekért.
Nem méltó személyeskedni egy vitában.
Az eredeti célom, amikor beléd kötöttem az volt, hogy kikezdjem az önigazoló logikát a soraid mögött.
Nem kiforgatom a szavaidat, csak értelmezem a saját nézőpontomból.
Ellenben most is, mint 3 hozzászólás óta, ahogy a #73 is írta itt is, konkrétan 3 bekezdésben, nem is túl szofisztikáltan lehülyézel.
Most erre mit kellene reagálnom? Oké, igazat adok, belementem a játékba eddig, de ha nem azt írom vissza, hogy "te vagy a hülye" körmönfont módon, akkor még is hogy kellene erre reagálnom? Mert nem adtál alapot még egy korrekt ellenérvhez sem, mivel nem írtál semmit a témáról már elég régóta.
Erre például nem is reagáltál érdemben:
Hol a következetesség abban az érvelésben, hogy 2 bekezdésen keresztül leírod mennyire elfogadó és megértő vagy, aki nem ítélkezik, azután rögtön el is ítéled a csajt, akinek bejön egy házas pasi?
Azt írod, azért linkelted, hogy megmutasd miért nem ítélkezel egyből.
Azután újra leírod, hogy az egyik csak keveri a szart szerinted, míg a másik egy beteljesült szerelem.
Szerintem pedig nem. Az lehetséges, hogy az egyik egy beteljesült vonzalom a másik pedig nem.
De ez nem alap arra, hogy kijelenthessem az egyik csak szart kever.... és csak a pinája viszket. Ez abszurd kijelentés. Nem, közel sem.
Nem írta le abban a kérdésben a kérdező, hogy ő csak szar kavarni akar, még csak azt sem írta le, hogy csak szexet akar. Azt írta bejön neki.
Rettenetesen visszatetsző és félelmetes számomra az a világ, ahol nálad van a balta, amivel lecsaphatod annak a csajnak a fejét, aki kikezdene azzal a házas fickóval, míg a másik esetet piedesztálra emelheted a ~semmi sem fekete-fehér elméleted alapján. Holott ez mind csupán a te teljesen szubjektív és személyes véleményed, amiben szerinted sincs semmiféle következetesség.
"Nem gondolkozom konzekvensen? Hadd súgjam meg AZ EGÉSZ ÉLET NEM KONZEKVENS."
Mert az élet sem konzekvens.... nem ártana annak lennie.
Miért nem jelented ki következetesen, hogy "igen én is tudok önző lenni, az önzés a lényem természetes része".
Miért kell felmentés az önzéshez?
Vagy miért kell egyáltalán a feltételezés, hogy ezzel gond lenne?
Mert kerülöd ugyan leírni ezt, de közvetetten sok helyen utalsz rá, hogy egyébként neked nagyon is gondod lenne ezzel pár esetben.
Na itt feltéteztem én azt, hogy azért nem írod le, mert a te esetedről lenne szó és visszássá tenné az érvelésed.
De akkor ne feltételezzek írd le, mikor gond ez?
Miért nem kizárólag a kapcsolatban lévő felek felelőssége a kapcsolat egyben tartása?
#62 Bocsánat, hogy nem reagáltam eddig, pótolom.
Nem magamnak gyűjtöm szelektíven a hulladékot. Bizonyos, hogy nem az én életemben és nem nekem lesz ez probléma, de nem is feltétlen a gyerekemnek lesz az.
Hanem az egyre nagyobb szeméttelepek környékén élő nyomorultak millióinak lesz ez igazán probléma.
Jó eséllyel én is, és a gyermekem is, és az ő gyereke is jól eléldegélnek majd a középosztálybeli életükben egy kulturált városi környezetben.
Van bennem tisztelet, de csak azok felé, akik érdemesek voltak erre. Például egy jó barátom nőjére nem lenne igaz az állításom, mivel kapcsolatom van a párjával. Ott létezik a tisztelet, amiről beszélsz.
Igen megindoklom miért látom így a világot. Ez miért is baj?
Nem azt mondtam, hogy dögöljön meg mindenki rajtam kívül, csak azt, hogy konkrétan ezzel a széles körben elterjedt nézettel nem értek egyet.
Másrészről ott is hibádzik a gondolatmeneted, hogy én is lehetek a kapcsolatban lévő férfi és ott is felvállalom ezt.
#76 Nem túl nehéz ezt eldöntenem. Arra érdemes, akit a barátomnak mondhatok. 2db barátom van. :D
A többi faszi féltse tőlem nyugodtan a nőjét, főleg ha még szép is.
Egyébként a pajtás szerint, akivel összekacsintottál... szóval szerinte az élet nem konzekvens. Simán lehet, hogy a lovamon maradok. :(
Nincs karma és nincs Isten sem, aki megbüntessen a te erkölcsi nézeteidért engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!