Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok párkapcsolatban az exeitekre gondolni,
eszetekbe jut néha?
Figyelt kérdés
A legelső barátomat sosem tudtam elfelejteni, sokszor eszembe jut, pedig már nem tartjuk a kapcsolatot, és már 8 éve az egésznek. Nem hiszem, hogy ez teljesen normális, pedig mindennél jobban szeretem a jelenlegi barátomat. A többi exem nem igazán jut eszembe, csak ő, a legelső. Ti hogy vagytok ezzel?
Neha elfordul, h gondolok egy exemre, az eletem resze marad orokre, ebben nincs semmi szerintem. Persze jobb megtartani a dolgot magamnak :)
2017. jún. 8. 23:06
2/12 anonim válasza:
Én vagyok az ideális ex.
1.Könnyű elfelejteni
2.Negatív mérceként minden későbbi barát automatikusan csak második legrosszabb lehet
3.Mivel halottnak tekintem az exeim (védekezés), ezért nincs velem utólag baj.
2017. jún. 8. 23:15
3/12 Heart of Darkness válasza:
Gondolni szoktam de, csak ritkán. Bánt a tudat, hogy már több mint 1 év eltelt azóta és nem voltam képes még senkit annyira szeretni mint őt.
2017. jún. 8. 23:18
4/12 anonim válasza:
Szerintem az elso nagy szerelem ilyen.
Csak gondolj bele mikir a nagymama a hintaszekeben mesel rola. :)
Igy 15 ev tavlatabol is eszembe jut neha.
Vagy ha arra jarok autoval akkor szinte mindig. De nem erzek iranta semmit.
Csak az a regi kep el a fejemben.
Jo 5 eve lattam a buszmegalloban.
Igenytelenul lezullott... elhizott, apolatlan volt.
Szoval ezek az emlekek ilyenek.
2017. jún. 8. 23:35
5/12 anonim válasza:
Ha el se tudod kepzelni, hogy ujra egyutt legyetek, akkor nincs mit ezen ragodni.
En is sokszor gondolok az elsore, van, hogy hetente tobbszor is, de nem szeretem es mar soha nem is fogom ugy ,mint azelott. Foleg a rengeteg fajdalom miatt, amit okozott (megjegyzem en is kapcsolatba vagyok mar tobb eve).
2017. jún. 9. 00:16
6/12 anonim válasza:
Nagyon ritkán. De akkor se azért mert hiányzik és vele akarok lenni. Hanem teljesen közömbös már.
2017. jún. 9. 00:40
7/12 anonim válasza:
Majdnem minden nap beszelek is az elsovel mert van 2gyerekunk. Na en kimaxoltam a "mi lett volna ha" kategoriat,jartunk,szakitottunk,jartunk,szakitottunk,de azert meg szexelni osszejartunk faceran is,majd neki lett valakije,igy az exem szeretoje lettem,par ev mulva osszejottunk,majd osszehazasodtunk,lett ket gyerekunk,masodik utan megcsalt es el is hagyott.Azt hiszem az eszemre kellett volna hallgatnom es valahol a 3.ev tajan bucsut inteni neki.Minden tovabbi csak kapaszkodas volt az elso szerelem erzetenek emlekebe:)igy 13ev lett a vege.Amugy a tobbi exemre is szoktam persze,de hianyerzetem mar egyikkel kapcsolatban sincs,en is nagyon boldog parkapcsolatban elek jelenleg:)
2017. jún. 9. 08:20
8/12 anonim válasza:
Ritkán előfordul, pl. bizonyos szituációhoz, helyszínhez kötődően...no meg az utolsót és sz elsőt néha látni is szoktam...;-), ami nem baj, mert jóban vagyunk, de nem vágyom erre...
2017. jún. 9. 09:12
9/12 anonim válasza:
Megesik, hogy gondolok rájuk, mindegyikre. Néha eszembe jut spontán, az első meg mostanában irogatott többet, mert kirakta a jelenlegi párja és bár leállitottam, azért most egy ideig megint napi szinten eszembe jut. Ennek ellenére szeretem a jelenlegi párom és eszem ágában sem lenne megcsalni, vagy ilyesmi.
2017. jún. 9. 09:33
10/12 anonim válasza:
Szoktam, de csak ugy, h mennyire jol dontottem, h anno szakitottam vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!