Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki hallgatott a megérzéseire valakivel kapcsolatban, párkapcsolatban, együttélésben?
Nekem olyan volt,hogy hálát adok azért mert hallgattam a megérzéseimre akkor...
Kapcsolatban voltam akkor de már nagyon rossz volt.De mindenki azt mondta,hogy maradjak vele majd megjavul és szép lesz minden.Családom,barátaim is mind ezt mondták.
Közben megismerkedtem egy férfival.Legjobb barátnőim is azt mondták,hogy ne foglalkozzak vele,biztos csak szexre megy,a pénzemre hajt(fiatalabb tőlem 8 évvel) stb....
De valahogy éreztem,hogy ő nem ez...hogy vele igenis komoly lesz.Pedig ekkor még csak párszor beszéltünk,szex meg ilyesmi nem volt köztünk.
Szóval a megérzéseimre hallgattam és szakitottam a párommal és ezzel az új sráccal összejöttem.Újrakezdtem vele az êletem szinte....
Ez volt 4 éve.Azóta ez a férfi már a férjem és 4 hónap múlva már apuci lesz én pedig anyuci :)))
Szóval ha akkor másokra hallgatok és az "eszemre"(mivel mint mondtam fiatalabb tőlem,elköltöztem onnan ahol addig éltem,új munkahelyet kellett keresnem stb)akkor most ki tudja...lehet még mindig az akkori párommal szenvednék.
Szóval örülök,hogy akkor a megérzéseimre és a szivemre hallgattam.
34/N
Hát a kapcsolataimban, nyilván :D
Már rég tudom az eszemmel, hogy ki kéne vágni a csajt, mint macskát szrni, de a szívem meg mindig azt mondja, hogy adjak még egy esélyt, még egyet, még egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!