Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek-e azzal, hogy egy párkapcsolatban mindkét félnek ugyanannyira illik néha meghívnia a másikat valamire vagy megajándékoznia valamivel?
Egyetértek, hogy egyenlőségre kell törekedni, de azért nem strigulákat húzva, hogy na most te jössz mert az előbb én voltam :) De tudom, hogy vannak, akiknek fontosabb az ajándékozás, vannak akiknek kevésbé így ezt jó ha a pár megbeszéli egymással, mielőtt sértődés lesz és itt rinyál majd az egyik a másikról :)
23/N
Nem feltétlenül. Ez függ a felek anyagi helyzetétől is.
Nyilván nem hagyom, hogy a párom hó végén éhezzen azért, mert felesben akar mindent fizetni.
Párkapcsolatban szerintem nem kell a pénzből meg a meghívásokból ügyet csinálni, mikor ki hívjameg a másikat, tök mindegy, nyilván nem jó, ha csak az egyik fél, de nem kell kínosan egyenlőnek sem lennie, az a legjobb, ha nincs belőle agyalás és adok-kapok, hanem akinek eszébe jut a program mondjuk.
Ismerkedéskor viszont a pasi udvaroljon és ne sajnálja rám a pénzt, csak olyan helyre hívjon meg, amit ki is tud fizetni. Nagyon ciki, mikor ott derül ki, hogy nekem is fizetnem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!