Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik ma felköszönteni a nőket ma, vagy épp ellenkezőleg ez sértő, rossz dolog?
Én úgy gondoltam, hogy illene, de már nem vagyok biztos benne. Bizonyos "híroldalak" szerkesztői, a mai napot annak szentelték, hogy fikázzák a nőnapot, mert "milyen rossz dolog ez, állandósítja a nemek közti különbségeket".
Mi köze a kettőnek egymáshoz? És mit tegyen az ember, mi a helyes út?
Vagy marad a szorongás, reményedés, hogy talán az adott nő nem osztja az adott "híroldal" véleményét és talán nem gyak le, valami okoskodó "modern" dumával?
Akit ennyire sem ismersz, hogy tudd, mirol mit gondol, azt tok felesleges koszonteni ugy altalaban.
Egyebkent megnyugodhatsz, a tobbsegnek sajnos fogalma sincs mirol szol a nonap, azt hiszik, ilyenkor viragot kell kapniuk azt kesz.
Na, pont erre gondoltam, ahogy ezt kifejezted. Ebből az jön le, hogy nem az a helyes út, csak valami gagyi megszokás. De akkor mégis mi az igazi helyes út? Mert ez így mindenképp rossz.
Kéne,inkább úgy mondanám,de nem azért mert kötelező lenne...
Olyan kérdésem lenne,hogy akkor férfi nap mikor van,és akkor a férfiak is kapnak valamit? :) és ugyanúgy fel van fújva ennyire az a nap is,mint a nőnap?
Anyám szerint (aki még csak nem is szélsőfeminista élharcos) az "összes többi nap az"...
Mondjuk ezt nem érezni. Vagyis inkább úgy tűnik, hogy egyes férfiak napja a többi, de nem mindegyiké... Csak a gazdagabbaké meg a szemetebbeké akik amúgy is átgázolnak mindenki máson.
Szerintem illik. Én nõ vagyok és jól esik a köszöntés. A híroldalak meg tehetnek egy szívességet, nekem már kezd nagyon elegem lenni ebbõl a feminista agyrémbõl... Sokat köszönhetünk a feminizmusnak ez tény, szavazati jog stb De azért álljon már meg a fáklyás menet, a nõ és a férfi nem lesz soha egyenlõ. Egymás kiegészítésére lettünk temertve azért,hogy ami nincsen meg a férfiban meglegyen a nõben és fordítva.
A nônap a dolgozó nõk tiszteletére lett kitalálva ha jól tudom, ezért se értem miért bántja a feministák csõrét...
Azért tüntetnek sokan melltartó nélkül, hogy ne tekintsenek rájuk szexuális tárgyként de Isten az égben a meztelen melleket én is megbámulom! Nem azért mert szexualizálni akarom a nõket hanem mer biológiailag így vagyunk kódolva.
Elnézést, hogy ezt ide írtam de már nagyon elegem van ebbõl a zagyvaságból
Köszöntsd fel a nõket akiket szeretnél aki meg neked megy küld el a francba ahogy azt egy bunkó férfi társaddal tennéd ha beléd köt aztán hápogjon magának ott az egyenlõség.
A feminizmusnak inkább arra kellene figyelmet fordítania, hogy ami nõvé tesz egy nôt, elegancia, könnyedség, egyensúly, háziasság,büszkeség ezeket kiemelje. Erre kellene büszkének lennünk nem arra hogy szabadon repkednek a melleink.
20L
Lehet lepontozni.
November 19 a nemzetközi férfinap, ilyenkor édesapámat, bátyámat és a férjemet meglepem egy-egy üveg borral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!