Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyáskodás? Jó vagy rossz dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyáskodás? Jó vagy rossz dolog?

Figyelt kérdés

A kérdés elsősorban nőknek szól.Rengetegszer hallottam már,hogy ne anyáskodjunk a párunk felett,mert nem az anyja vagy,hanem a szerelme,társa,szeretője stb.A nők szeretnek gondoskodni,anyáskodni szerintem,a férfiak pedig szeretik,mert nekik baromi kényelmes.Nálunk is ez a helyzet.Hogy konkrét példát is mondjak:

-párom nagyon rendetlen,és sokszor van hogy elpakolok helyette a szobájában(még otthon lakik),vagy a ruhái be vannak gyűrve a szekrénybe,én kiveszem és összehajtom szépen,szeretem a rendet

-megcsinálom neki az reggelijét/ebédjét

-ha szól,hogy vigyek neki oda valamit,odaviszem

Most sajnos más nem jut eszembe.Persze nem midnig csak én takarítok,van hogy együtt is,de múltkor valaki rám szólt,hogy miért pakolok el helyette,felnőtt férfi,ne legyen az anyja.De én ezeket kedvességből,szeretetből csinálom.Ő is szokott egyébként nekem segíteni sok mindenben.

Igazából nem tudom eldöteni,hogy hol van a határ a kedvesség,szívesség és az anyáskodás között.

Ti mit gondoltok,mi az ami még belefér?Nem szeretném ha az "anyjaként" kezelne ez egyértelmű,de szeretek kedves lenni.

2015. máj. 21. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
9%

Nálunk pontosan ugyanez a helyzet és sajnos én sem tudom néha, hol a határ. Mindig azt mondja, hogy milyen aranyos vagyok, mert tudom, mi a nő dolga és hogy mennyire jó lesz, ha már együtt lakhatunk, mert házias vagyok. Úgyhogy nem gondolom, hogy ezt anyáskodásnak venné.

De például nővéreméknél is ugyanez volt és ott balul sült el a dolog, mert a férfi annyira elkényelmesedett, hogy végül nem is tudott a párjaként nézni a nővéremre és más után nézett...

2015. máj. 21. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A nejem seggbe rúgott volna, ha ilyen vagyok! És szégyellném is magam, ha ilyen lennék4 nagyon egyszerűen szólt, amikor kértem tőle valamit: "neked is a seggedig ér a kezed!" és jogos volt! Mennyiből tart elpakolni maguk után, vagy bármit megcsinálni maguknak?

Azonnal hagyjátok abba! Én kivágnám a ház elé a széjjelhagyott ruhákat! Nem votak megnevelve, ez a baj!

2015. máj. 22. 02:09
 3/4 Fish1 ***** válasza:
80%
Nem jó dolog. Amit te csinálsz, a pasiknál azt hívják papucsságnak. Egyrészt el fog kényelmesedni a pasi, másrészt egy idő után megcsappan a tisztelete irántad (senki se tiszteli a rongybabákat), ami ahhoz vezet, hogy kapcarongyként fog kezelni, végül más után néz. Nem anya kell neki, hanem társ. A kapcsolatban a felek egyenrangúak, mindketten tesznek a másikért valamit, ez nem egyoldalú dolog.
2015. máj. 22. 03:09
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem se jo dolog, amit csinalsz. Viszont szivesen latlak a lakasunkban, ha ki akarod elni a rendrakasi szenvedelyed. ( Nincs hatso szandekunk. )Nalunk nincs ilyen problema, egyikunk se rak rendet. :D
2015. máj. 22. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!