Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányosság egy nagyon rossz dolog?
Figyelt kérdés
Megkèrek mindenkit szánjon meg egy üzenettel, mert nagyon magányos vagyok :( bármit tartalmazhat, csak èrezzem legalább itt a törödèst. Neked pár gombnyomás nekem meg egy fokkal jobb kedvem lesz
Előre is köszi!
2013. jún. 1. 00:33
1/13 anonim válasza:
Majd egy számot mondj a végén :)
2/13 anonim válasza:
Jobb lett a kedved?:D
Tudom.Jó nagy g3ci vagyok.
5/13 A kérdező kommentje:
eddig 4 jött köszönöm emberek :) nem szeretnèk ismerkedni nem abból a cèlból írtam ki a kèrdèst
2013. jún. 1. 00:41
6/13 A kérdező kommentje:
a pènz nem boldogìt, de azèrt köszi
2013. jún. 1. 00:41
7/13 anonim válasza:
írtam de nem érdekel a nyomorod csak vicces kedvembe vagyok xd
nem boldogít? akkor utald át nekem azt még leírom üzibe hova
8/13 anonim válasza:
minden ok.
7-es, te egy irtó nagy bunkó vagy
(legyen 100%-os a válaszomm)
9/13 anonim válasza:
mért lennék az ?....írtam is neki amúgy vmi hülyeséget.
10/13 anonim válasza:
minél több százalékom van, annál boldogabb leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!