Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy lánynak sok fiúbarátja van? Szerintetek rossz dolog mindenkivel beszélgetni?
Volt egy hosszú kapcsolatom,ami alatt senkivel sem ismerkedtem,nem volt sok barátom,pláne nem fiú.
Azóta többen írogatnak, én pedig szívesen barátkozok velük, nem leszek bunkó és vissza írok nekik.
Barátnőim meg aszerint 'szelektálnak'hogy ki hogy néz ki és attól függ,hogy beszélnek-e vele vagy sem.
Szerintem mindenkinek meg kell adni az esélyt a megismerésre,még ha nem is a legjobb külsőre.
Legtöbben azért nem barátkozási szempontból írnak,de beszélgetés közben én mindig közlöm,hogy én csak barátkozom szívesen,de semmi több.Ezután ők döntik el,hogy akarnak-e velem még beszélni,de általában igen.
Szerintetek ez baj,hogy beszélgetek velük? Úgy értem,hogy egy idő után nem fognak újra reménykedni? Szeretném ha lennének fiú barátaim,de azt nem,hogy emiatt könnyűvérűnek nézzenek.17L Mit gondoltok?
Köszi
Nem parázok,csak elgondolkodtam rajta,hogy helyes-e ez így és esetleg nem-e veszik jelnek azt,hogy én beszélgetek velük és reménykednek,vagy a másik dolog,nem egy lányt rib-ncoztak már le azért mert sok fiú ismerőse volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!