Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nők miért nem szeretnek egy szakitáskor visszagondolni a szép dolgokra mindig csak a rossz dolgokat emlitik az exükről, csak rossz dolog volt a kapcsolatukban? Főleg ha az évekig tartott!
Ezt én sem értem, ugyan ő volt az aki szakított, de én szép emlékekkel gondolok vissza arra az időszakra, amikor együtt voltunk. Persze a tanulságokat is levontam, meg van hogy viccet csinálok ami volt baromsága, de csak hülyéskedés szinten, nem gyűlölettel.
Ehhez képest ő még szerintem most is gyűlöl egy szinten (úgy, hogy ő dobott ki egy másik srác miatt, én pedig az ég világon semmit nem csináltam) meg a múltat is megpróbálta átírni, illetve megkaptam hogy, nekem csak dugni kellett, és milyen aljas vagyok hogy elvettem a szüzességét stb.
Ha a férfi akarja mindig akkor önző disznó, primitív stb., ha viszont a nő akkor "csak megéli a nőiességét"
Én az exeimről legtöbbet a jelen párommal beszélek- és akkor sem sokat-, így talán érthető, hogy nem nagyon áradozok azokról a csodás szép emlékekről, amik hozzá fűznének esetleg :D
De mondjuk a legfrissebb exemmel hiába voltunk együtt több évig, nem igazán vannak szép emlékek. Alig csináltunk valamit, alig történt velünk valami. Miután elmúlt a rózsaszín köd, akkor meg már rájöttem, hogy esetében nem csak, hogy a kapcsolat volt xar, de mint ember sem volt az igazi. Utólag visszagondolva, kijózanodva mikor rájössz, hogy rosszul választottál (mert van ám ilyen is), akkor jobb érzés ezt igazolni látni és a rosszakra ráfókuszálva azt mondani, hogy aha, ez meg az történt, folyton veszekedtünk, semmiben sem értettünk egyet, sose csináltunk semmit, igazam volt, amiért szakítottam vele, ha a kérdéses párválasztást el is k_rtam, akkor legalább az utólagos korrigálásnál jól döntöttem. Ez a gondolatmenet egyébként szerintem sok olyan szakításnál is érvényes lehet, ahol maga a kapcsolat nem volt egy kalap kakival egyenértékű évekig, hanem amúgy jó volt, csak akkor is keresi az önigazolást (vagy a vigaszt, ha nem ő szakított), és könnyebb a rossz dolgokkal megindokolni a szakítást, mint a jók sorolásával. Mert érted, ha csupa jó dolog történt veletek, tökéletes a kapcsolat, mindketten szerelmesek vagytok, semmi rossz dologról szó sincs, akkor mégis miért szakítanátok? Sokkal fájdalmasabb a tökéletesnek hittől megválni, mint egy eleve romlottól, és ez lehet a válasz a te kérdésedre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!