Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Illik ma felköszönteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik ma felköszönteni a nőket ma, vagy épp ellenkezőleg ez sértő, rossz dolog?

Figyelt kérdés

Én úgy gondoltam, hogy illene, de már nem vagyok biztos benne. Bizonyos "híroldalak" szerkesztői, a mai napot annak szentelték, hogy fikázzák a nőnapot, mert "milyen rossz dolog ez, állandósítja a nemek közti különbségeket".

Mi köze a kettőnek egymáshoz? És mit tegyen az ember, mi a helyes út?

Vagy marad a szorongás, reményedés, hogy talán az adott nő nem osztja az adott "híroldal" véleményét és talán nem gyak le, valami okoskodó "modern" dumával?

2017. márc. 8. 11:04
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
A valentinnap egy kapitalista ünnep (fogyassz, vásárolj, wellnessezz), a nőnap pedig egy komcsi ünnep ("nálunk a nők is egyenjogúak ahogy mindenki (kivéve az egyenlőknél egyenlőbbek :D )"
2017. márc. 8. 17:06
 32/37 anonim ***** válasza:
# 29: Részben igen, de van összehasonlítási alapom, hogy milyen az, amikor egy férfi CSAK a hagyományos női szerepeket hajlandó elismerni, vagy amikor olyan területeken is elismer, ahol a nőket hagyományosan nem szokták. Az előző párom csak a háziasszonyi mivoltomat értékelte, semmi mást. A mostani párom viszont elismeri egyéb területen aratott sikereimet is.
2017. márc. 8. 17:46
 33/37 A kérdező kommentje:

Pontosan erre gondolok èn is, hogy egyensúlyt kell találni.

2017. márc. 8. 18:01
 34/37 anonim ***** válasza:
De téged a főzés nem azért érdekel, mert nő vagy, és genetikailag beléd van kódolva. Persze, aki régimódi, az csak ezt látja, hogy ha nőként érdekel a főzés, az a természetedben van. Gordon Ramsay-t is biztos értékeli a felesége, de nem azért, mert nőiességből főz, hanem mert főz.
2017. márc. 8. 18:02
 35/37 A kérdező kommentje:

Elèg gázak ezek a "nő helye a konyhában van" meg a "csak az a fèrfi aki elrágja az acèlsodronyt" jellegű dolgok. Jó lenne ha ezek kivesznènek a tudatból. Mindkèt nem számára terhesek ezek a berögződèsek. Hát mèg az általánosìtások!

2017. márc. 8. 19:49
 36/37 anonim ***** válasza:

Nem köszöntöttem fel senkit, hétvégén amikor hazamegyek anyumnak és nagymamámnak viszek egy-egy doboz csokit, mert elvárják ,és valószínűleg megsértődnének, ha szó nélkül elmennék a nőnap mellett.

Egyébként nem gondolom, hogy külön napot kellene szentelni akár nőknek, akár férfiaknak. Inkább minden egyes nap normális vagyok mind nőkkel, mind férfiakkal a környezetemben.

2017. márc. 8. 23:00
 37/37 anonim ***** válasza:
Egyet értek a 9essel. De annyival kiegészíteném, a NŐKET igen illik felköszönteni, akik pedig csak papíron nők de nőiesség minden külső és belső formáját nélkülözik, azokat kár... Tudod minden NŐ örűl a törődésnek.
2017. ápr. 23. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!