Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz dolog amit csinálni akarok? 25+f
Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy lány,de van fiúja igaz 1 éve se járnak,ráadásul nem nagyon stimmelnek egybe,Meg amikor együtt látom őket csak ülnek egymás mellet és nem szólnak egymáshoz vagy csak mobiloznak! Jó lehet otthon más a helyzet,de én ezt látom! Viszont én a tűzzel akarok játszani ,ezért elkezdtem a lányhoz kicsit közel férkőzni(udvarolni neki még egyenlőre nem konkrétan!).Az a tervem,hogy szétváljanak és talán magamhoz tudnám vonzani.Talán lehetne esélyem?2016. dec. 3. 00:04
1/22 anonim válasza:
Ne őket akard szétválasztani, hanem a csajt meghódítani. A kettő nagy különbség. :)
3/22 A kérdező kommentje:
Ne őket akard szétválasztani, hanem a csajt meghódítani. A kettő nagy különbség. :)
ez a válasz tetszik és van ötleted? :)
2016. dec. 3. 00:13
4/22 anonim válasza:
Látom gerincosztáson te sem vettél részt.
5/22 A kérdező kommentje:
2/3 nem értem a kérdésed ha ki vagy akadva a világra meg az emberekre akkor ne itt írj hülyeségeket!
2016. dec. 3. 00:13
6/22 A kérdező kommentje:
Szerelembe és háborúba nincsenek szabályok!
2016. dec. 3. 00:17
8/22 anonim válasza:
Végül is megpróbálhatod elhódítani, mert ha sikerül, akkor nem volt jó a kapcsolatuk, és nem szerette igazán a srácot a csaj. Ha meg mégis tök jól működik köztük minden, és szeretik egymást, akkor úgyse tudod elhódítani a csajt. Csak ha visszautasít, akkor vedd tudomásul, és állj le.
9/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod valaki még Inteligens ebbe a szűk világba :) énis így gondoltam! És soha nem voltam tolakodó vagy olyan akinek nem ért a szó
UI:egy nő szájából hallatszotok ez a mondat,hogy az 1. egy év még nem jelent semmit az csak az ismerkedés vagy mehet tovább vagy nem !!!
2016. dec. 3. 00:26
10/22 anonim válasza:
Ne lepődj meg ha beverik a képed!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!