Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz dolog amit csinálni akarok? 25+f
Nem az hogy rossz, hanem undorító egy dolog belepofatlankodni más párkapcsolatába! Van millió meg egy egyedülálló nő, miért pont az kell, akinek pasija van?
Nem a te dolgod megállapítani, hogy milyen a kapcsolatuk vagy épp milyen nem, attól ők még egy pár és nincs harmadik személynek keresnivalója..! Én az olyan pasikat, akik beprobalkoznak annak ellenére, hogy tudják van barátom, el szoktam küldeni a büdös francba és onnantól kezdve nem is érdekel, tehát ha alapból szimpatikus lenne, ezzel a gerinctelen húzásával ott és akkor egy életre elásná magát. Nem foglalkozom olyan emberekkel, akik nem tudják tiszteletben tartani, hogy valakinek kapcsolata van.
Egyáltalán nem lehet minden nőt elszedni a barátjától, nem kérünk általánosítást, köszi.
Ismerősöm jelenlegi párjának férje volt anno. Ők most 6. éve vannak együtt.
Szerintem ez nem "rossz dolog". Akit lehet vinni, azt vigyék. Ha meg nem lehet, akkor érts a szép szóból és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!