Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz dolog amit csinálni akarok? 25+f
Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy lány,de van fiúja igaz 1 éve se járnak,ráadásul nem nagyon stimmelnek egybe,Meg amikor együtt látom őket csak ülnek egymás mellet és nem szólnak egymáshoz vagy csak mobiloznak! Jó lehet otthon más a helyzet,de én ezt látom! Viszont én a tűzzel akarok játszani ,ezért elkezdtem a lányhoz kicsit közel férkőzni(udvarolni neki még egyenlőre nem konkrétan!).Az a tervem,hogy szétváljanak és talán magamhoz tudnám vonzani.Talán lehetne esélyem?2016. dec. 3. 00:04
21/22 anonim válasza:
Egyértelműen próbáld meg. A kapcsolatok jönnek, mennek, addig még meg nincs az igazi. Az, hogy valaki ép kapcsolatban van, nem biztos, hogy jó az a kapcsolat. Nagyon sokan, csak azért maradnak a kapcsolatba, ne egyedül unatkozzanak. Jön valaki, pattannak tovább.
22/22 anonim válasza:
Aztán amit tőled nem kap meg, azt megkapja majd a következőtől! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!