Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem normális dolog, ha nem akarok kapcsolatot olyan férfival akinek nincs autója?
Saját tapasztalatból mondom, hogy minden további nélkül lehet tartós boldog párkapcsolatban élni kocsi nélkül, így az érveiddel nem értek egyet. Persze egy kocsi sok esetben valóban extra kényelmet nyújt. Ezt szerintem senki nem vitatja.
Ahhoz viszont minden jogod megvan, hogy te olyan férfiakkal randizz csak, akiknek van kocsija. Mindenkinek vannak mindenféle elvárásai egy párkapcsolattal és a másik féllel szemben. Neked ez az egyik. Akinek nem tetszik vagy máshogy gondolkozik erről a kérdésről, az majd nem randizik veled.
Mindenki úgy korlátolja be magát, ahogy akarja. Mondom ezt úgy, hogy van kocsim. Igaz ami igaz Budapesten lakom és itt sosem érdekelt egy lányt sem, hogy van e vagy sem.
Persze értelek, hogy ez kényelmi szempontból fontos, bár nem tudom ,milyen vidéken lakni, de gondolom ott tényleg elég lényeges pont az autó, de attól még megeshet , hogy pont egy olyan pasiba szeretsz bele, akinek nincsen, vagy mivel hogy nincs neki, ezért esélyt sem adsz neki, holott lehet hogy kiváló kapcsolat lehetne köztetek, és talán idővel kocsit is szerezne a kedvedért.
Kényelmi szempont, egyértelműen lazább eljutni A-ból B-be, én nem ítéllek el, sőt azt mondom, valahol igazad van.
Például bevásárlásnál határozottan érzem, mennyivel könnyebb, mint anélkül.Nekem élettársam mindenhová kocsival megy, pedig járhatna dolgozni busszal, fizetik a bérlelét, míg a benzint nem, de inkább "ráfizet", semmint buszozzon.Múltkor szervízbe volt a kocsija, mit ne mondjak, minden baja volt.
Szóval szerintem nincs gond ezzel, mondom ezt nőként, majd egy tízessel idősebben, mint te.
Ha van kocsid, miért kellene cipelned a bevásárlást? A tiéd túl jó a tejnek meg a krumplinak?
Azt ne mond, hogy 2 külön autóval mennétek későbbiekben a sokadik randitokra. A tiedet miért nem vezethetné a pasi?
Ez a 21. század, igaz, hogy vannak férfi-női szerepek, de alkalmazkodni kell.
Mi is vidéken éltünk párommal. Biciklivel járt. Súlyos km-eket tekert le munkába és vissza. Én buszoztam.
Össze kölzözésünk után 4 évvel vett nekem egy autót. Addig 25-30kg-okat cipeltem haza busszal, bevésárlás címszó alatt. Egy évvel később lerakta a jogsit és magának is vett egy kocsit. Addig én furikáztam mindenhova. Volt, hogy 800km-t vezettem le egy üleppel. Sosem éreztem, hpgy szívességet tennék ezzel.
Immár 2 autónk van. Senki nem gondolta volna anno, hogy az a csóró fütyi meg én ideáig eljutunk.
A te dolgod, hogy milyen igényeid vannak. De ez szerintem hülyeség. Ha van kocsija, elkezdtek járni, de aztán megszorul és el kell adnia. Akkor mi lesz? Szakítasz vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!