Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sem normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem normális dolog, ha nem akarok kapcsolatot olyan férfival akinek nincs autója?

Figyelt kérdés
Barátnőm próbál mindig összehozni pasikkal, de ha ezt mondom neki, hogy én olyat nem akarok aki gyalog jön a randira, akkor kiakad hogy miért ez számít. Pedig én nem tudok úgy elképzelni egy kapcsolatot, hogyha el akarunk ugrani egy hétvégére valamerre, akkor majd buszozzak meg vonatozzak. Soha nem használtam tömegközlekedést szinte, irtózom attól a kosztól, tömegtől, meg a rugalmatlanságtól hogy nem mehetek azonnal oda ahova akarok. Gyalogolni sem fogok az esőben, bevásárlást sem fogom haza cipelni. És tulajdonképpen minden közös programhoz szükséges az autó egy párkapcsolatban. És ha egyszer lesz gyerekem, őt sem fogom ennek kitenni hogy a koszos buszon szedjen össze betegségeket. Nem Pesten lakom, itt teljesen kihasználható az autó adta lehetőség, sőt fontos is, pl ausztriába átjárni. Nem hinném hogy ez olyan nagy elvárás lenne, főleg hogy 30 körüliekkel ismerkedek. Persze aki nem akar valamilyen okból, azt is megértem, csak akkor nem illünk össze. Szó nincs arról, hogy luxust várnék el, jó a 20 éves kocsi is ha elvisz oda ahová megyünk. Mielőtt jönnének a bele akarom tenni a fenekem a jóba válaszok, nekem is van saját autóm, eljárok vele dolgozni, vásárolni, bármit elintézni stb. De azt nem tudnám elképzelni, hogy 25 éves nő létemre, én furikáztassak egy 30 feletti férfit, hogy esténként haza vigyem a randi után, vagy én vezessek le egy többszáz km-es utat ha nyaralni megyünk. Egyszerűen vannak alapvető férfi és női szerepek.
2016. okt. 1. 15:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
92%

"zt nem tudnám elképzelni, hogy 25 éves nő létemre, én furikáztassak egy 30 feletti férfit, hogy esténként haza vigyem a randi után, vagy én vezessek le egy többszáz km-es utat ha nyaralni megyünk."

Mert azt hogy ő kocsikáztatja a te valagadat, az teljesen rendben van!

Szerencsére van autóm, de ennek tudtában biztosan szóba se állnék veled! hosszútávra meg végképp nem terveznék!

2016. okt. 1. 17:04
 12/29 anonim ***** válasza:
67%
Elég szomorú, de sajnos ma már ez a megszokott.
2016. okt. 1. 17:13
 13/29 anonim ***** válasza:
74%
Hát ez nagyon gáz, nem tudom hány éves vagy, de ilyen elvárás mellett akkor lehetne az is, hogy legyen gazdag, sebaj ha nincs agya vagy megcsal, csak legyen kényelmes az életed... gratulálok...
2016. okt. 1. 17:13
 14/29 anonim ***** válasza:
86%

'én olyat nem akarok aki gyalog jön a randira'

Kifejtenéd kedves kérdező, hogy mi az összefüggés aközött, hogy valaki mivel érkezik a randira és hogy van-e autója? Szerintem semmi. Innentől kezdve meg már logikátlan az írásod. Most olyan pasi nem kell akinek nincs kocsija vagy olyan aki gyalog érkezik a randira. (De ettől még lehet, hogy van kocsija.)

2016. okt. 1. 17:29
 15/29 anonim ***** válasza:
91%

Nekem ilyen elkényeztetett liba nem kellene, aki még egy buszra se mer felszállni :D Erős nőt keresek, bár vicces, hogy az esőben gyaloglás még a buszra szállás már az erős nő jellemzője ebben az összehasonlításban :D

Akkor amúgy meg mi van, ha épp nincs autója az illetőnek de mondjuk pár hét múlva úgyis venne? Ha elsőre nem tökély, akkor kapásból kuka?

2016. okt. 1. 17:30
 16/29 anonim ***** válasza:
67%

Hát nem is normális. Ok hogy elvárod az autot ,mert neked is van. De ne várd már el hogy a pasi cipelje mindenhová a pici valagadat. Max ha felesbe tankoltok még talán.

N24

2016. okt. 1. 18:16
 17/29 anonim ***** válasza:
71%
"De azt nem tudnám elképzelni, hogy 25 éves nő létemre, én furikáztassak egy 30 feletti férfit, hogy esténként haza vigyem a randi után, vagy én vezessek le egy többszáz km-es utat ha nyaralni megyünk. Egyszerűen vannak alapvető férfi és női " - Ha így gondolod akkor takarodhatsz is vissza a konyhába kérdés írogatás helyett.
2016. okt. 1. 18:45
 18/29 anonim ***** válasza:

Szerintem sem normális dolog hogy csak ennyi igényed van hogy legyen egy kocsija. A minimum elvárásodnak annak kellene lennie hogy az udvarlódnak legyen egy 100+ milliós villája, saját nyaralója minimum a Balatonnál de inkább egy trópusi országban, 500+ milliója a bankban és azért az autó se legyen már egy 20 éves hanem inkább egy 2 évnél fiatalabb minimum 25 millió forint értékű. Nehogy lentebb add már. Mit képzelnek ezek a magyar férfiak hogy minden csórónak odaadod a kis bukszádat? Elvégre azért ismerkedsz 30 felettiekkel mert azok között több esély van már befutott pénzes fószert találnod.

(gy.k. irónia volt)

2016. okt. 1. 19:08
 19/29 anonim ***** válasza:
60%
Ez szerintem is furcsa. Mindenkinek lehet heppje, de akkor oldja meg egyedül, te pl. vegyél autót magad. Azt nem látom be, miért ne vezethetne a nő a férfi helyett. Értem, amit mondasz a szerepekről (erre a vitába nem mennék most bele), de az autóvezetésben semmi szerepszerűt nem látok.
2016. okt. 1. 19:49
 20/29 anonim ***** válasza:
78%
Pont fordítva kellene gondolkodni! Még egy pezsgőt sem tudtok meginni, ha autóval jön el! :(
2016. okt. 2. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!