Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem normális dolog, ha nem akarok kapcsolatot olyan férfival akinek nincs autója?
"zt nem tudnám elképzelni, hogy 25 éves nő létemre, én furikáztassak egy 30 feletti férfit, hogy esténként haza vigyem a randi után, vagy én vezessek le egy többszáz km-es utat ha nyaralni megyünk."
Mert azt hogy ő kocsikáztatja a te valagadat, az teljesen rendben van!
Szerencsére van autóm, de ennek tudtában biztosan szóba se állnék veled! hosszútávra meg végképp nem terveznék!
'én olyat nem akarok aki gyalog jön a randira'
Kifejtenéd kedves kérdező, hogy mi az összefüggés aközött, hogy valaki mivel érkezik a randira és hogy van-e autója? Szerintem semmi. Innentől kezdve meg már logikátlan az írásod. Most olyan pasi nem kell akinek nincs kocsija vagy olyan aki gyalog érkezik a randira. (De ettől még lehet, hogy van kocsija.)
Nekem ilyen elkényeztetett liba nem kellene, aki még egy buszra se mer felszállni :D Erős nőt keresek, bár vicces, hogy az esőben gyaloglás még a buszra szállás már az erős nő jellemzője ebben az összehasonlításban :D
Akkor amúgy meg mi van, ha épp nincs autója az illetőnek de mondjuk pár hét múlva úgyis venne? Ha elsőre nem tökély, akkor kapásból kuka?
Hát nem is normális. Ok hogy elvárod az autot ,mert neked is van. De ne várd már el hogy a pasi cipelje mindenhová a pici valagadat. Max ha felesbe tankoltok még talán.
N24
Szerintem sem normális dolog hogy csak ennyi igényed van hogy legyen egy kocsija. A minimum elvárásodnak annak kellene lennie hogy az udvarlódnak legyen egy 100+ milliós villája, saját nyaralója minimum a Balatonnál de inkább egy trópusi országban, 500+ milliója a bankban és azért az autó se legyen már egy 20 éves hanem inkább egy 2 évnél fiatalabb minimum 25 millió forint értékű. Nehogy lentebb add már. Mit képzelnek ezek a magyar férfiak hogy minden csórónak odaadod a kis bukszádat? Elvégre azért ismerkedsz 30 felettiekkel mert azok között több esély van már befutott pénzes fószert találnod.
(gy.k. irónia volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!