Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem normális dolog, ha nem akarok kapcsolatot olyan férfival akinek nincs autója?
Ne aggódj Kérdező, lassan annyian lesztek, hogy ez lesz a normális...
Íme korunk modern emancipált nője, skacok. Valamiért nem lepődök meg, hogy ennyien szidják a női nemet...
Egyetértek veled pasiként 100%ig. Főleg ha lesznek gyerekeitek résszel. Nos nem vagyok se alacsony se vékony, de főiskolás időben 3szor kostoltak be gyorsvonaton. Ic Vámosgyörkön nem áll meg (Gyöngyösre jártam). Dugóban araszolás BPn esetleg de sok helyen nem. Amúgy a retkes busz is ott araszol. Nekem pl olyan lány nem kellene feleségnek aki nem tud vezetni (gyereket nem tudja elvinni a dokihoz ha úgy szükséges)
Nyertünk egyszer exemmel (volt egy 4 éves lánya is) valami wellness hétvégét nagy nyeremény volt de mindeggy. Kehidakustyánba mi pedig Miskolcon lakunk. Nem volt akkor autóm ez volt az oka hogy nem mentünk el. Annak is igaza van aki nem mondja meg milyen autója van elsö randin de elég azt tudatni valakivel hogy van és nem robban le minden sarkon. Na meg milyen lenne jól érzitek magatokat randin de a srác busza vonatja megy este 8 kor haza amikor 10ig simán ellehetnétek. Te meg hazaviszed mint egy lányt kapuban megcsókolod felhív egy italra....... :) lehet én vagyok altmodis de vicces elképzelni.
Hú...Gyöngyöst ismerem, 27 évig ott laktam, életveszély lett az a város.
Szerintem semmi gond azzal,hogy ragaszkodsz az autóhoz.Lényegesen megkönnyíti a mindennapokat.Ezen ne aggódj.
Svájc gazdag ország, mégis többen vonatoznak, mint Magyarországon! A múltkor meg az osztrák köztársasági elnök jött vonattal Magyarországra! Szóval attól, hogy neked derogál a vonat, azzal nem a normális emberek közép, hanem a gyűlölt celebek közé sorolod magadat.
Remélem pofára esel, és az álmaid pasija bicajos vagy vonatos lesz! Jót nevetnék, ha így lenne.
"Egyszerűen vannak alapvető férfi és női szerepek."
Na ja, akkor te a mosást, főzést, takarítást választod, meg a gyereknevelést. Akkor meg a kocsid 99%-ban csak a parkolóhelyet fogja foglalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!