Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik ma felköszönteni a nőket ma, vagy épp ellenkezőleg ez sértő, rossz dolog?
Én úgy gondoltam, hogy illene, de már nem vagyok biztos benne. Bizonyos "híroldalak" szerkesztői, a mai napot annak szentelték, hogy fikázzák a nőnapot, mert "milyen rossz dolog ez, állandósítja a nemek közti különbségeket".
Mi köze a kettőnek egymáshoz? És mit tegyen az ember, mi a helyes út?
Vagy marad a szorongás, reményedés, hogy talán az adott nő nem osztja az adott "híroldal" véleményét és talán nem gyak le, valami okoskodó "modern" dumával?
Köszönet a válaszért, remélem sokan gondolják így. Hazafelé veszek is pár ajándékot, még ha nem is nagy dolgokat. Amúgy is tervben volt, csak a híroldalak elbizonytalanítottak.
Komolyan van ilyen? :D Mondjuk én várnék el semmit, még említeni se kell, csak érdekes, hogy mégis van.
Vanni van, csak rengeteg az idegbeteg ember akik ha ellenkező véleménybe ütköznek akkor rögtön ordítanak, övön aluli sértegetésbe kezdenek, sunyiban szemétkedni kezdenek...
Mondjuk nem a többség ilyen, de azért előfordul bőséggel. A saját magam által választott ismerősök között nem, de a "kötelező" ismerősök között (munkatársak, fórumtársak, rokonság) annál több.
...ezt most nekem, vagy #9-nek, csak azonos a százalékotok?
Amúgy egyetértek, szóval ha nekem akkor azt a gúnyos felhangot leszedheted...
#15-16
Ez igazából így van, csak kölcsönös legyen. Nyílván nem méregetve, hanem úgy általánosságában. Bár ez így már a "túl szép, hogy igaz legyen" kategória.
Szerintem #15 csak az adott nő párjára gondolt, nem az idegenekre. Idegenekkel nem is kell jópofizni... Én se tenném, nem is teszem.
Több a férfiak elleni erőszak egyébként. A normális kommentelőknek meg nem kell beugatni csak azért mert agymosott vagy.
30/f
??? Remélem ez nem nekem szólt, mivel én nem szóltam be senkinek. Legalábbis nem tudatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!