Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Illik ma felköszönteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik ma felköszönteni a nőket ma, vagy épp ellenkezőleg ez sértő, rossz dolog?

Figyelt kérdés

Én úgy gondoltam, hogy illene, de már nem vagyok biztos benne. Bizonyos "híroldalak" szerkesztői, a mai napot annak szentelték, hogy fikázzák a nőnapot, mert "milyen rossz dolog ez, állandósítja a nemek közti különbségeket".

Mi köze a kettőnek egymáshoz? És mit tegyen az ember, mi a helyes út?

Vagy marad a szorongás, reményedés, hogy talán az adott nő nem osztja az adott "híroldal" véleményét és talán nem gyak le, valami okoskodó "modern" dumával?

2017. márc. 8. 11:04
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Köszönet a válaszért, remélem sokan gondolják így. Hazafelé veszek is pár ajándékot, még ha nem is nagy dolgokat. Amúgy is tervben volt, csak a híroldalak elbizonytalanítottak.

Komolyan van ilyen? :D Mondjuk én várnék el semmit, még említeni se kell, csak érdekes, hogy mégis van.

2017. márc. 8. 11:27
 12/37 A kérdező kommentje:

Vanni van, csak rengeteg az idegbeteg ember akik ha ellenkező véleménybe ütköznek akkor rögtön ordítanak, övön aluli sértegetésbe kezdenek, sunyiban szemétkedni kezdenek...

Mondjuk nem a többség ilyen, de azért előfordul bőséggel. A saját magam által választott ismerősök között nem, de a "kötelező" ismerősök között (munkatársak, fórumtársak, rokonság) annál több.

2017. márc. 8. 11:29
 13/37 anonim ***** válasza:
53%
#9 Nem tudom, szerintem a nok elleni eroszak, a munkahelyi diszkriminacio, a szexista megnyilvanulasok stb valahogy nagyobb problemak, mint a nok eleganciaja meg hogy ki hogy fogja a fakanalat, de te tudod.
2017. márc. 8. 11:29
 14/37 A kérdező kommentje:

...ezt most nekem, vagy #9-nek, csak azonos a százalékotok?

Amúgy egyetértek, szóval ha nekem akkor azt a gúnyos felhangot leszedheted...

2017. márc. 8. 11:33
 15/37 anonim ***** válasza:
Kinek nem esik jol egy bok?egy szal virag? 1db apro bonbon az asztalan reggel? Egy kedves gesztus,mint hogy eloreengednek a liftben vagy kinyitjak az ajtot.Olyan nehez azt mondani hogy boldog nonapot? Anyam szerint sem fontosak az unnepek,a koszontesek,nem csak ezen az egy napon szrressuk egymast blablabla,ennek megfeleloen apam sem teper elhalmozni ot ajandekokkal,az ocsem ebbe nott bele,o sem tartja a szokasokat,az o baratnoje is ridegtartasban el.Szerintem ez nem jo dolog.Egyetlen mondat vagy egyetlen apro kedvesseg,amitol kedvesebbek lesznek a nok es szerintem sok kedves no azert be tudja aranyozni a pasik aznapjat is,nem?
2017. márc. 8. 11:36
 16/37 anonim ***** válasza:
15# Miert, az a dolgom, hogy bearanyozzam a napjukat vagy mi? :D Ha a parom meglep valamivel annak alkalomtol fuggetlenul orulok, az idegen ferfiaknak meg alap normalis viselkedes jar, ha ok is normalisak, nem pedig napjukat bearanyozo kedvesseg.
2017. márc. 8. 11:38
 17/37 A kérdező kommentje:

#15-16

Ez igazából így van, csak kölcsönös legyen. Nyílván nem méregetve, hanem úgy általánosságában. Bár ez így már a "túl szép, hogy igaz legyen" kategória.

2017. márc. 8. 11:43
 18/37 A kérdező kommentje:

Szerintem #15 csak az adott nő párjára gondolt, nem az idegenekre. Idegenekkel nem is kell jópofizni... Én se tenném, nem is teszem.

2017. márc. 8. 11:44
 19/37 anonim ***** válasza:
20%

Több a férfiak elleni erőszak egyébként. A normális kommentelőknek meg nem kell beugatni csak azért mert agymosott vagy.

30/f

2017. márc. 8. 12:03
 20/37 A kérdező kommentje:

??? Remélem ez nem nekem szólt, mivel én nem szóltam be senkinek. Legalábbis nem tudatosan.

2017. márc. 8. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!