Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan várom el, hogy egy párkapcsolatban, vagy akár az ismerkedés későbbi fázisában ne mindig csak én hívjam el a nőt valahová, vagy lepjem meg őt valamivel, hanem ezek kölcsönösek legyenek?
Elvárásként nem jogos. Feltételezésként az. Olyannal jöjj össze akiről feltételezed, hogy kölcsönösségen fog alapulni a párkapcsolat.
30/f
"párkapcsolatban, vagy akár az ismerkedés későbbi fázisában.....Természetesen nem azt szeretném, ha ő szedne fel engem" Akkor most az ismerkedési vagy a késöbbi kapcsolati részröl beszélsz?????
Egyébként ha nincs meg MINDKÉT FÉL részéröl a törekvés a kölcsönös gesztusokra akkor ott baj van. (De ezt nem lehet ugy mérni, hogy most én szerveztem egy programot akkor a következöt neked kell szervezni.)
"Akkor most az ismerkedési vagy a késöbbi kapcsolati részröl beszélsz?????"
Mindkettőről.
"De ezt nem lehet ugy mérni, hogy most én szerveztem egy programot akkor a következöt neked kell szervezni."
Persze, nem kell, de hosszútávon kb. egyenlítődjön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!