Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan várom el, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan várom el, hogy egy párkapcsolatban, vagy akár az ismerkedés későbbi fázisában ne mindig csak én hívjam el a nőt valahová, vagy lepjem meg őt valamivel, hanem ezek kölcsönösek legyenek?

Figyelt kérdés
Természetesen nem azt szeretném, ha ő szedne fel engem, én meg csak ülnék a babérjaimon, hanem azt, ha kölcsönös lenne a dolog, kb. ugyanannyiszor hívnánk el egymást, szerveznénk programot a másiknak, lepnénk meg egymást stb.
2017. máj. 6. 19:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%
Inkább legyen 60-40, vagy 70-30-as arány. Azért még mindig a ffi a domináns fél, akinek irányítania kell! De amúgy tartom magam ahhoz, hogy a nőnek is bele kell adnia a kapcsolatba, és nem mindig csak várnia.
2017. máj. 6. 20:02
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Nincs domináns fel, és nem kell irányítani. Közös megbeszélés kérdése.
2017. máj. 6. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:
A meglepésen kívül jogosak az elvárásaid, mai kor társadalmi vívmányainak megfelelő.
2017. máj. 6. 20:05
 4/11 A kérdező kommentje:
3: A meglepéssel mi a gond?
2017. máj. 6. 20:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Elvárásként nem jogos. Feltételezésként az. Olyannal jöjj össze akiről feltételezed, hogy kölcsönösségen fog alapulni a párkapcsolat.

30/f

2017. máj. 6. 20:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen jogos. A csajok 99%-a nem hercegkisasszony, hogy körül kelljen ugrálni. Aki meg igen... hát annak úgyis hercegek udvarolnak.
2017. máj. 6. 20:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Jogosan várod el. Ahol nem így van, ott kéreti magát és az szánalmas.
2017. máj. 6. 20:39
 8/11 anonim ***** válasza:

"párkapcsolatban, vagy akár az ismerkedés későbbi fázisában.....Természetesen nem azt szeretném, ha ő szedne fel engem" Akkor most az ismerkedési vagy a késöbbi kapcsolati részröl beszélsz?????

Egyébként ha nincs meg MINDKÉT FÉL részéröl a törekvés a kölcsönös gesztusokra akkor ott baj van. (De ezt nem lehet ugy mérni, hogy most én szerveztem egy programot akkor a következöt neked kell szervezni.)

2017. máj. 6. 21:04
 9/11 A kérdező kommentje:

"Akkor most az ismerkedési vagy a késöbbi kapcsolati részröl beszélsz?????"

Mindkettőről.

"De ezt nem lehet ugy mérni, hogy most én szerveztem egy programot akkor a következöt neked kell szervezni."

Persze, nem kell, de hosszútávon kb. egyenlítődjön ki.

2017. máj. 6. 21:06
 10/11 anonim ***** válasza:
4: a meglepetés, azaz ajándék iránt nem lehet elvárásod. az szívből jön, és nem várunk érte viszonzást.
2017. máj. 6. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!