Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előfordult veletek, hogy néha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult veletek, hogy néha eszetekbe jutott az első szerelmetek és belegondoltatok "mi lett volna ha", habár boldog párkapcsolatban éltek?

Figyelt kérdés
Mielőtt nekem esnétek, a kérdés elméleti.
2016. febr. 16. 18:17
 1/10 anonim ***** válasza:
En belegondoltam es rajottem milyen jo lett volna ha soha nem talalkozunk.
2016. febr. 16. 18:29
 2/10 Titusztitusz ***** válasza:
Persze...Időnként eszembe jutnak a régi szerelmeim, és a "mi lett volna ha" kérdés is...Aztán mindig arra jutok, hogy ebben az esetben valszeg nem lenne olyan elégedett, boldog életem mint most...Szóval nem vesztettem semmit sem azzal, hogy úgy alakultak a dolgok, ahogy...
2016. febr. 16. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Gyakran belegondolok hogy mi lett volna ha együttmaradok vele, és ilyenkor áldom azt a napot amikor szakítottam vele, mert ha tovább vele maradok tuti kinyírom magam.

21/L

2016. febr. 16. 18:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontozok, de olyan nincs, aki kellemes emlékekkel gondol vissza az első szerelmére?
2016. febr. 16. 18:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem az elso kapcsolatom hihetetlenul szep emlek, de sosem gondoltam volna, h mi oett volna ha nem hagyom ott.

Masfel evig jartunk, megkerte a kezem (20 eves voltam) bepanikoltam es elhagytam:-))Persze ebben benne volt az is h o egy ilyen vegtelenul aranyos, lassu, abrandozo fiu aki kepes egy orat ulni es figyelni a madarakat csendben. Engem a lassusaggal es a semmibe valo merengessel a vilagbol ki lehet kergetni:-))

Egyebkent cuki meg aranyos de semmi elet nincs benne, viszont joszivu es alomszep, de telleg nagyon helyes srac. Szerencsere azota megnosult,mlett egy gyereke es vett videken egy hazat amit mindig is szeretett volna:-)

2016. febr. 16. 19:09
 6/10 anonim ***** válasza:
elő
2016. febr. 16. 19:50
 7/10 anonim ***** válasza:
En neha belegondolok, es eletem egyik legjobb dontesenrk talalom, hogy szakitottunk, bar o szakitott velem, megis jobb dolog nem is tortenetett volna velunk. Nem illettunk ossze, ha meg egyutt lennenk igencsak boldogtalan eletem lenne mellette.
2016. febr. 16. 20:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Én tudom, hogy ha túljutottunk volna a nehézségeken, ha akkor én is hajlandó vagyok picit változni, ha ő nem költözik ki külföldre a szakításunk után, ha nem lenne ez a sok ha nagyon boldogak lehettünk volna. Azóta is szoktunk beszélni, sokat változott ő is és én is az előnyömre, meg persze felnőttünk..
2016. febr. 16. 23:12
 9/10 anonim válasza:

Persze.Az első szerelem sose múlik el,de mindig véget ér.Bölcs idézet.

Amennyi fájdalmat okozott nekem az első szerelmem,be kell látnom,hogy biztosan jobb nekem az,ami most van.

De még sose szerettem annyira senkit,mint őt. A gyerekkori szenvedélyesen lángoló szerelem egyszercsak elmúlik. És nem azért,mert felnőttem. Hanem mert senkiben se találtam meg azt a részt,ami miatt elő tudta ezt idézni bennen.

Ha együtt lennénk,talán sokkal szerelmesebb lennék.. De sokkal többet sírnék is.

Jobb ez így. Fájdalom nélkül:)

2016. máj. 22. 10:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Első szerelem a lágy szere Csak úgy olvadok bele,hőmérő forradás sebek Mind Mind szerelem
2020. jún. 15. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!