Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult veletek, hogy néha eszetekbe jutott az első szerelmetek és belegondoltatok "mi lett volna ha", habár boldog párkapcsolatban éltek?
Gyakran belegondolok hogy mi lett volna ha együttmaradok vele, és ilyenkor áldom azt a napot amikor szakítottam vele, mert ha tovább vele maradok tuti kinyírom magam.
21/L
Nekem az elso kapcsolatom hihetetlenul szep emlek, de sosem gondoltam volna, h mi oett volna ha nem hagyom ott.
Masfel evig jartunk, megkerte a kezem (20 eves voltam) bepanikoltam es elhagytam:-))Persze ebben benne volt az is h o egy ilyen vegtelenul aranyos, lassu, abrandozo fiu aki kepes egy orat ulni es figyelni a madarakat csendben. Engem a lassusaggal es a semmibe valo merengessel a vilagbol ki lehet kergetni:-))
Egyebkent cuki meg aranyos de semmi elet nincs benne, viszont joszivu es alomszep, de telleg nagyon helyes srac. Szerencsere azota megnosult,mlett egy gyereke es vett videken egy hazat amit mindig is szeretett volna:-)
Persze.Az első szerelem sose múlik el,de mindig véget ér.Bölcs idézet.
Amennyi fájdalmat okozott nekem az első szerelmem,be kell látnom,hogy biztosan jobb nekem az,ami most van.
De még sose szerettem annyira senkit,mint őt. A gyerekkori szenvedélyesen lángoló szerelem egyszercsak elmúlik. És nem azért,mert felnőttem. Hanem mert senkiben se találtam meg azt a részt,ami miatt elő tudta ezt idézni bennen.
Ha együtt lennénk,talán sokkal szerelmesebb lennék.. De sokkal többet sírnék is.
Jobb ez így. Fájdalom nélkül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!