Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mitől függ, hogy megmarad-e bennek egy exetek vagy semlegessé válik? Az első nagyobb szerelem tényleg maghatározobb, mint a többi?
Nekem az első nagy szerelmemet, egy nagyon csúnya szakítás után hosszú ideig tartott kiheverni.
De mikor megismertem a vőlegényemet akkor éreztem hogy ő a nagy Ő. Még akkor is amikor már bőven együtt voltunk is akkor is eleinte összeugrott a gyomrom amikor megláttam az exemet. Azt mondom hogy nekem kb 1 év volt mire kihevertem az exemmel eltöltött több mint 2 évet.
Igen.
Ha nem látod és nem találkozol vele, hamarabb múlik valamivel.
Egy nagy szerelem mindig meghatározó marad szerintem, és ha valakit igazán szerettél, sosem válik teljesen semlegessé. És egyik exem mellett sem tudnék úgy elmenni, mintha nem is ismerném.Sőt, egy bizonyos szinten érdekel hogy mi a helyzet mind a két exemmel. Az első barátommal 6 év után továbbra is tartjuk a kapcsolatot, és levelezés szintjén el szoktuk mesélni, hogy kivel mi történt (nem gyakran, mondjuk úgy, hogy ünnepi köszöntések alkalmával váltunk pár üzenetet). Már mindketten túl tettük magunkat a kapcsolaton, újra kezdeni nem akarnánk, de attól még jó néha beszélni.
A második párom sem semleges, és vele is szívesen beszélnék, csak az a baj, hogy ha felvenném vele a kapcsolatot akkor félreértené, és azt hinné hogy újra akarnám kezdeni. Ő elég sokáig nem hagyott békén szakítás után, és valószínű még mindig nem adta fel.
Olyan felületes, jelentéktelen kapcsolatom nem volt ami semlegessé vált volna, akikkel együtt voltam azok mind sokat jelentettek nekem, és továbbra sem semlegesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!