Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy lány akit több éve ismerek és sokszor voltam nála de ő csak barátként tekint rám . Pedig többször lefeküdtünk. Aztán meghivott egy hapsit magához . és a hapsi előttem fogdosta. Hogy még nagyobb fájdalmat éljek át . Mit tegyek?
Ilyen noert egy szalmaszalat se tegyel keresztbe.
Riba.c raadasul budos paraszt is.
Nagy ivben keruld az ilyen noket.
Keress normalis lanyt.
Pont
Tulajdonképpen mi a kérdés? Ha barátként tekint Rád akkor barátként (szeretőként, akivel nem tervez) is viselkedik Veled. Ennyi.
Ha ezek után bevallottad, hogy szerelmes vagy akkor hülyeséget csináltál ő meg paraszt volt. Ha ő is úgy tudja, hogy neked is ennyit jelent a kapcsolatotok akkor meg nem.
Amúgy hagyd. Ha évek alatt nem változtak az érzései akkor mi újat tehetnél az új pasi mellett??
Őszintén a képedbe kéred?
Kúrogatsz egy nőt, te is űríteni jársz hozzá, de azért el nem kötelezed magad mellette, színt nem vallasz neki. Szerinted mit kellene tennie a csajnak? Várjon rád évekig, amíg te szabadon kalandozol, csak néha kikötsz nála egy menetre? Vagy mire számítottál?
Jobbik esetben, (mert a remény hal meg utoljára,) ha ő érez valamit irántad, akkor lehet hogy csak azért akart féltékennyé tenni, hogy lépj végre valamelyik irányba.
De ha nem, (ami a valószínűbb,) akkor csak azt eheted meg, amit főztél magadnak.
Én a helyedben eldönteném, hogy mennyire fontos nekem az a lány, és ha komolyan, akkor szerelmet vallanék, lesz ami lesz, ha ettől megriad és kidob téged, az is még mindig jobb, mint ez a posvány. De esélyed akkor is csak így van.
Ha meg kibírod a szerelme nélkül, akkor marad minden a régiben. Te néha feljárogatsz hozzá dugni. A közbeeső időben eddig is azzal volt akivel akart, csak nem láttad, és nem tartozott neked elszámolással. Tehát mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!