Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Matita kérdése:
Milyen érzés amikor reggel felkeltek és a szerelmetek az első akit megláttok magatok mellett? Milyen érzés fog el?
Figyelt kérdés
:)2016. jan. 26. 21:30
1/10 anonim válasza:
Szuper :)
Ha jól meg is ...na akkor lenne a legjobb :)
3/10 anonim válasza:
Kellemetlen, hogy már megint mit fogok hazudni a feleségemnek :\
6/10 anonim válasza:
Nagyon jó! :) Csak nehezebb olyankor kikelni az ágyból, otthagyni és dolgozni menni :(
7/10 anonim válasza:
"Egy gyors menet indulás előtt?"
8/10 GigiGygy válasza:
Leírhatatlan érzés mellette ébredni. Én képes vagyok minden reggel beleszeretni.
9/10 anonim válasza:
Legcsodalatosabb, amikor latom a parom enyhen feldagadt meg almos szemeit :) mindig egy puszival ebresztem. :) csak nehez kikelni az ágyból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!