Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2,5 éves kapcsolat (első komoly kapcsolatom) ti folytatnátok?
Szóval 20/l vagyok ő most 25. 18 voltam amikor összejöttünk. Első komoly kapcsolatom, vele vesztettem el de ez annyira nem lényeges.
A problémám az, hogy eddig annyira nem jártunk el szórakozni, az utóbbi időben pedig többször voltunk. Az egyiken én vittem el egy házibuliba. Alapvetően féltékeny típus, és összeveszett velem mert volt ott több fiú akik úgy volt hogy nem jönnek. Egész este bunkózltt, én persze az alkohol miatt kiakadtam és sírtam. Elmondtam a baraátnőmnek, mire utánamjött és ordibált velem hogy kibeszélem őt meg idióta vagyok, stb...
A másik este pedig azt mondta egy bálba táncolhatok bárkivel, táncoltam több fiúval, és erre is kiakadt, de nagyon akkor is elküldött melegebb éghajlatra.
Azt mondta megváltozik. Nem tudom képes-e erre. Amikor veszekszünk mindig direkt nagyon nagyon megbánt. Elég sok dologban nem értünk egyet. Elég indulatos is...Szerintetek lépjek a kapcsolatból? Nem tudom hogy ő miatta nem akarok szakítani vagy azért mert ragaszkodom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!