Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok vagy vagytok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok vagy vagytok olyan kényszer párkapcsolatban ahol nem tetszett/tetszik a párotok és nem is vagytok szerelmesek?

Figyelt kérdés
Olyan élethelyzetre gondolok, hogy sokáig nem jött össze semmilyen párkapcsolat, nem kellettetek olyan csajoknak, pasiknak, akik az esetetek. Ezért lejjebb vettétek az igényeteket, ami miatt sikerült összejönni valakivel, de mást kívántok helyette, nem tetszik nektek és nem vagytok szerelmesek.
2017. jún. 9. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
NEM
2017. jún. 9. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, inkább maradtam évekig egyedül.
2017. jún. 9. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nem, de nem is értem, mire volna az jó? :O
2017. jún. 9. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Attol meg,h nem tetszik valaki,meg vonzhat szexualisan.

A szerelem meg vak. Szoval nekem nem tetszo pasiba siman bele szoktam szeretni.

Es utana meg siman hosszutavra tervezek: hazassag,gyerek.

Szoval az erzelmek nem kiszamithatoak es nem megmagyarazhatoak.

N

2017. jún. 9. 20:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem, mert mikor szóba hozom azt, hogy olyan barátnőre vágyom aki tetszik, de nem találom mostanában akkor kapok néha ostorozást, hogy hogyan merészelek válogatni. Ilyenkor felmerül bennem a fentebb levő kérdés, hogy akik szerint rosszul teszem azt, hogy nem állok le bárkivel, azoknak mindegy, hogy kivel csak legyen valaki?

#4 Nekem, ha nem tetszik valaki nem tudok szexuálisan vonzódni, de lehet nálatok ez másként van.

2017. jún. 9. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!