Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz vagyok ha izgatna, hogy szájba dugnak, meg tetszik a kényszer francia, akár hányásig? 20/l
Figyelt kérdés
Vagy itt más csajokat is izgat?2016. jan. 1. 21:43
1/20 anonim válasza:
Picit perverz, de nincsen vele semmi gond :3 21/F
3/20 anonim válasza:
Ez egy bizonyos mértékig perverzség. Bevállalnék egy ilyen csajt, nekem még csak nem is olyan bántóan nagy hozzá a farkam (17/4), de azért meg tudnálak hánytatni. :D
4/20 anonim válasza:
Franc. Mindjárt heresérvet kapok.
Nem perverz. Nincs gond vele. Vagy akkor velem is van gond mert nagyon tetszik.
25F
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de privátokat nem kérek!
2016. jan. 1. 21:48
7/20 anonim válasza:
Ne aggodj. Nem perverz. Enis imadom ha megdugjak a szam. Es a kenyszer francia is bejön :))
8/20 anonim válasza:
Szerintem sok lányt izgat, köztük engem is. Mindíg nagyon élveztem eddig.
26/l
9/20 anonim válasza:
Szívesen ismerkednék ilyen lányokkal :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!