Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk kinek jön be a kényszer francia?
Figyelt kérdés
Kapni, vagy csinálni? Kort, nemet írjatok.
23/F
2015. szept. 8. 05:44
1/10 Igen, én vagyok! :) válasza:
Jobb adni, mint kapni. 27/F
2/10 anonim válasza:
Jobb kapni, mint adni 24/N(önző) ;)
3/10 anonim válasza:
I <3 utolsó;)
És nekem bejön, imádom adni a csajoknak. Csak nagyon ritka aki bevállalja.
5/10 anonim válasza:
Nekem az jön be amikor megfogja a fejemet és ráhúzza a farkára vagy amikor mondja, hogy tövig kapjam be.
6/10 anonim válasza:
Imádok puncit nyalni szóval adni. 25/F
7/10 anonim válasza:
Pontozzatok le, ha jól esik...de mi is az a kényszer francia? :D
8/10 anonim válasza:
Amikor a fiú úgy szopatja a lányt ahogy neki jólesik. Közben összefolyik taknya-nyála.
9/10 anonim válasza:
Köszi! Még nem volt benne részem, de élvezném. F
10/10 anonim válasza:
Nem lenne rosz, ha lenne ilyen partner, bár nemhiszem, hogy sok nő ezt élvezi... Ritka, talán ezért is szeretjük mi férfiak az ilyen élményeket. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!