Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak csak akkor kedvesek, bókolnak egy nőnek, ha tetszik is nekik?
Figyelt kérdés
Vagy csak a játék kedvéért számukra nem szimpatikus emberrel is flörtölnek?2017. jún. 8. 13:28
1/14 anonim válasza:
Nem csak a nekem tetsző lányoknak szoktam bókolni. Attól, mert nem jön be mint nő, 1-2 kedves szót mondhatok, nem kerül semmibe és neki is jól esik.
2/14 anonim válasza:
Persze össze vissza forgatják a szemüket, amíg a randidra megy előtte flörtölt a szomszédnővel, virágárussal, a boltossal rég. Így megy ez. :)
3/14 A kérdező kommentje:
Nem féltékenység miatt kérdeztem. :D Csak érdekelt, hogy hogy megy ez. Mert én nem tudok szórakozásból flörtölni. :)
2017. jún. 8. 13:40
4/14 anonim válasza:
Szerintem nem ilyen az összefüggés. A fiam például a szomszédasszonynak is megdícséri az új frizkóját, a barátnőimhez is mindig van egy-két kedves szava. Egy úriembert neveltem, naaa. :-)
5/14 anonim válasza:
Nem feltétlenül, egyszerűen csak szeretném ezzel megédesíteni, feldobni a napját. Az más kérdés, hogy a bókokra általában nem az általam várt reakciók érkeznek:)/nem köszönik meg, hanem lehülyéznek meg álszerénykednek/
6/14 anonim válasza:
Szerintem bókolhatnak olyan nőnek is, aki nem tetszik nekik úgy, de az nem játék általában, hanem udvariasság. Nekem is megdicsérik pl. a kollégáim, ahogy öltözöm meg kedvesek, mégis 100%, hogy nem akarnak tőlem semmit.
Ha tuti nem udvariasság, akkor vmilyen szinten bejön nekik a nő, ha másra nem, egy dugásra. Ha nagyon nem jön be, akkor max. gúnyból, de azt lehet érezni.
7/14 anonim válasza:
Nem. Én állandóan bókolok a lány barátaimnak és nem akarok tőlük semmit.
9/14 anonim válasza:
Azért a flört és bókolás mértéke és mélysége sem mindegy...ha egy csajhoz sűrűn ( szinte mindig) így viszonyulok, akkor az tetszik...és nyilván tovább is gondolom ...;-)
10/14 anonim válasza:
Nekem egy vérbeli Casanova mesélte el a nagy titkot, hogy minél előnytelenebb külsejű valaki annál inkább dicséri mert szegényke ritkán kap bókokat és ettől azonnal ágybaugrik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!