Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán nem tisztelem, ha valaki párkapcsolatban van. Mit gondoltok erről?
Ha valaki megtetszik nekem, de kapcsolatban van, én ugyanúgy csapom neki a szelet. Egyáltalán nem érdekel kije van, vagy kije nincs. Majd ő eldönti, vált-e.
Nekem senkim az ő párja. Miért lennék rá tekintettel?
23#-as vagyok
Szerintem értelmezd újra, amit írtam. Vagy legalább próbáld meg felfognia sorokat. Aztán esetleg másold be, hol van ebben álszentség, tekintve, de miután értő olvasással végig olvasod.
-Abban, amit írtam, nem írtam semmi szubjektív véleményt arról, hogy az aki ilyet csinál az enyjebenye.. Sőt. Szóval ha nem analfabétaként elolvasod még egyszer, akkor most értelmezd újra a szöveget így. ( mert én ugyan nem ítélkeztem ;) )
Nem tudom, miért kell így lefikázni a kérdezőt. Ha tetszik neki egy nő, akkor fejezze ki - ha OLYAN az a kapcsolat, akkor itt véget is ér a sztori.
Csakhogy alig látok sírig tartó párkapcsolatot, szóval lehet az már a halálán is, lehet erőszakos, kisajátító.
Ha nem nyomulós, ragadós, agresszív - miért kellene magába fojtania?
": "alap esetben aki foglalt, az foglalt" és itt: "idegesítő, ha valaki ezt nem tartja tiszteletben".
"
Igen. És? Mi itt álszent ebben?
Mit nem értesz?
Megpróbálom elírni más szavakkal:
Magam részéről: Én nem erre hajtok, hanem nyilván kerülöm, hogy bonyodalmakba menjek, vagy foglalt emberrel kezdjek. DE megeshet, mert az élet nem fekete fehér, van ilyen. (itt leírtam azonban 1-2 kizáró tényezőt, igen, ez sem álszentség, mert akkor hiába viszket lent, akkor sem fogok családos emberrel kezdeni, pláne nem 26 évesen, érted?)
A többi ember részéről: láttam már ilyet közelről, hogy az önbizalomhiányos, molettebb, nem szép lány, aki tudta, hogy adott személynek barátnője van, szó szerint mászott utána és a szájában landolt. - Ez nekem nem csak idegesítő, de szánalmas látvány is volt, ez van.
És vannak még azok az aberrált emberek, akik kifejezetten a foglalt személyekre hajtanak, pszichológi esetek.
Harmadrészt: Leírtam azt is, hogy az életben előfordulhat viszont, hogy te,vagy a másik párkapcsolatban van, és mondjuk te beleszeretsz, vagy egymásba szerettek. - Itt én nem ítélkezem. Pont ezt mondta. Az más, ha valakinek ez az aberrációja. :) Felnőtt emberek általában el tudják dönteni, mit szeretnének.
#35 Rendben, de akkor milyen alapesetről beszélsz?
Mi az, hogy kerülöd, de x-y feltétel teljesülése esetén még is, mert az ÉLET nem fekete-fehér.
Ez az, ami nem konzekvens.
Az életnek ehhez semmi köze. Ezek az egyén döntései, kifogások amiket írsz. Meg mi az, hogy idegesítő, ha valaki nem tartja tiszteletben? Hát nekem nincs pofám leírni ilyesmit, miután kijelentem, hogy én is képes lennék nem tiszteletben tartani. :D
Ez tipikusan olyan, hogy el lehet így is és úgy is mondani, ahogy éppen a helyzeted kívánja.
Ha éppen tetszik egy kapcsolatban lévő pasi és beleszeretsz, akkor "az élet így hozta", de a büdös ribizli dögöljön meg, aki a te pasid után koslat. :D
Nevetségesen két irányba beszélsz. Köpönyegforgató, és alakoskodó vélemény ez.
Az konzekvens, aki kitart amellett, hogy egy r_hadék vagyok és ő minden esetben tiszteletben tartja mások viszonyát.
Én is konzekvens vagyok, amikor azt mondom, hogy nem tartom tiszteletben, de sértésnek sem veszem, ha valaki próbálkozik a csajomnál.
Te ellenben maximum politikusnak vagy jó.
Megteheted, hogy nem tiszteled, hogy valaki párkapcsolatban van, csak minek. Időpocséklás. Kikezdesz egy kapcsoaltban élő nővel, de az nem fog neked holnapra döntést hozni, míg egy szingli csaj eldöntheti akár már holnap, h jár-e veled.
A kapcsolatban élő nő időt kér, akár hónapokat, h eldöntse többet érsz-e a több éves kapcsolatánál. Többet tudsz-e nyújtani. Jobb vagy-e, mint a mostani pasija. Érdemes-e e felrúgni mindent érted. ki is vagy te? Tudsz szeretni? Hűséges vagy? Vannak terveid, vagy csak élsz bele a világba? Tudsz a pénzzel bánni? Lehet veled együtt élni?
ezekhez hosszú idő kell, míg kiderülnek.
És iylenkor szokott az történni, ha csaj inkább marad a nem túl tökéletes kapcsoaltában. Csak már eltelt fél év, közben megszeretted, belezúgtál, senki másra nem néztél és akkor jön a válasz, hogy mégsem kellesz, bocsika.
Ha neked erre van időd és van hozzá türelmes, akkor ne tiszteld más kapcsolatát.
33n
#38 Először is köszönöm a jó tanácsokat. Van bennük ráció.
Eldöntöm melyik nőre érdemes várnom.
A gyakorlatban egyébként sokszor nem érvényesül amit mondasz.
Sok szingli csaj a tökéletes pasit keresi, és sok kapcsolatban lévő lánynak annyira szar a helyzete, hogy inkább menekülne onnan.
20. vagyok. Kicsit nekem ellentétes, amit írsz. Azért, mert pl neked tetszik egy lány, és bepróbálkozol, talán inkább téged választ, és kapcsolat alakul ki. Viszont azt írod, ha a te barátnőd el lehet vinni, akkor nem is kell. De ha te viszel el valakit, az nem ugyanúgy ott hagyja a párját? Nincs garancia, hogy téged nem fog? Ez kicsit olyan, mint a megcsalás. Ha veled megcsal valakit, téged is megcsalhat. Ha miattad elhagy valakit, bebizonyosodik, hogy az illető lány elcsábítható, attól függetlenül, hogy nem te voltál, akit ott hagyott, nem zavarna ez a dolog?
Egyébként ha ahogy írod, nem csak megb*ni csábítanád el a lányt, hanem komolyabb tervekkel, esetleg szerelmes vagy, akkor érthető a próbálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!