Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán nem tisztelem, ha valaki párkapcsolatban van. Mit gondoltok erről?
Ha valaki megtetszik nekem, de kapcsolatban van, én ugyanúgy csapom neki a szelet. Egyáltalán nem érdekel kije van, vagy kije nincs. Majd ő eldönti, vált-e.
Nekem senkim az ő párja. Miért lennék rá tekintettel?
#18 Érvelj, hogy ütköztessük a véleményünket és eszmét cseréljünk. Ne hasonlíts az utcán köpködő prolihoz.
Ezt is visszautasítom! Nincs logikai és morális alapja ennek a dogmának.
#20 Azért tettem fel a kérdést, mert érdekelnek a vélemények. Akkor is, ha ellenvélemények.
Látom a logikai részével nálad nincs gond.
Lássuk akkor, miért is kellene nekem tiszteletben tartanom az ő kapcsolatát? Nem ilyen tapadós, ragadós, mindenkire ráhajtós embernek képzelj el, mert ezt csak a fantáziád rakta hozzá.
Arról beszélek, ha tényleg tetszik egy csaj és szeretnék vele lenni, akkor igyekszem beszélgetni vele, esetleg elhívni kv-zni, finoman udvarolni neki, ahogy tenném máskor is.
Nem a "de megb_sználak" stílusban. :D
Itt most csak hideget kap, de a való életben rengeteg embert nem érdekel, ha x személy aki tetszik neki, kapcsolatban van.. És még meg is csalják ezekből páran a párjukat ugye.
Egyébként én is úgy gondolom, hogy a kapcsolatban szereplő fél tartozik nyilván felelősséggel a kapcsolatért, nem holmi idegen...
Magyarul ha az én párom megcsal, csak mert ráhajt valami utolsó rib*anc, akkor én leginkább a páromban csalódok, hiszen ő van értem felelősséggel, hogy nemet mondjon. Nyilván az is idegesítő, ha valaki ezt nem tartja tiszteletben, igen, és ráhajt a páromra, de csalódni csak a páromba tudnék ilyenkor.
Magam részéről: alap esetben aki foglalt, az foglalt. Én maximum csak akkor próbálkoznék - ESETLEG- mégis, ha beleszeretnék, és látnám, hogy én sem vagyok közömbös.. Pluszban ha tudnám, hogy nincs minden rendben. Na meg természetesen nincs gyerek, nem házas etc. Szóval nem mindig fekete-fehér ez sem, de alapvetően kerülném az ilyen helyzetet, nem kell a bonyodalom.
26N
#23 Na ez az igazán álszent vélemény.
Leírjam mit mondtál az imént? Tessék.
Lárifári elutasítom, DE ha beleszeretek, és vann esélyem, és van esélyem, és nem annyira elkötelezett, hogy legyen esélyem, akkor már is nem annyira gáz.
Ez az igazán álszent, képmutató, hipokrita hozzáállás.
Szerintem nem gáz, mert az az ember felel akinek párkapcsolata van, nem pedig a harmadik fél.
Ha be van hálózva a párkapcsolatban élő ember, akkor ő dönt merre billenjen a mérleg.
Csak azt lehet elcsábítani, aki hagyja.
#28 Miért lenne az a nő gerinctelen? Ezt érveld már meg!
Lezárhatja a kapcsolatát mielőtt beleküzdünk bármibe!
Elcsavarom a fejét, rájön, hogy inkább velem lenne és szakít a pasijával, aztán jön velem össze.
Hol ebben a gerinctelenség? Szabad ember. Nincs leláncolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!