Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán nem tisztelem, ha valaki párkapcsolatban van. Mit gondoltok erről?
Ha valaki megtetszik nekem, de kapcsolatban van, én ugyanúgy csapom neki a szelet. Egyáltalán nem érdekel kije van, vagy kije nincs. Majd ő eldönti, vált-e.
Nekem senkim az ő párja. Miért lennék rá tekintettel?
Ja és már előre látom hogy itt is kiforgatod a szavaimat. (nem ítélkezem zsigerből, majd elítélem az egyik példát, amit mondtam.. meg hogy alapvetően kerülöm a hasonló szitut, de ha előfrodul bla bal)
Mát sem csinálsz. :D
Tudod kik csinálják ezt tipikusan? A nárcisztikusak. Valóban nehéz egy természeted van, és nem az a baj veled, hogy nem tiszteled mások kapcsolatát, te egyszerűen tenyérbemászó vagy.
Azért vagy ostoba, mert megemlítettem, hogy a Bibliában van egy eléggé használható gondolat, és lehullt előtted egy vörös lepel ahelyett, hogy elgondolkodtál volna.
Hótmindegy, hol olvastam ezt a szöveget, a Nők Lapja ezotéria rovatában is pont ugyanazt adja, mintha Márai Sándor gondolata volna (márpedig neki eléggé okos és megfontolandó gondolatai voltak).
az, hogy szelektíven gyűjtöd a hulladékot, szép dolog. Csináld csak, sok ilyen ember kéne még a Földre. De azt kib@..ottul nem másért teszed, hanem magadért, magadnak akarod megmenteni a Földet, de ez mindegy is. Ami nem mindegy, az az, hogy ha nem csupán azt szemléled egy kapcsolat kialakításánál, hanem mondjuk egy kapcsolatban élő nő párját is, akkor egyszer majd eljutsz odáig, hogy nem alázod meg magad olyan szánalmasságokkal, hogy lecsapsz nőket mások kezéről, és még büszke is vagy rá, meg még meg is magyarázod, hogy ez teljesen rendben van, mert hát aki menni akar, az menjen. Ha hiányzik belőled a tisztelet, csak fél életet élsz. Ezért írtam, hogy néha másokat se árt nézni, nem csak magadat.
#60, #61 Igen így van. Linkeltél két példát, amiből az egyiket zsigerből elítélted.
Nem érdekel, hogy engem minősítesz-e vagy sem. Az álszentség és az önmentegetés alapból irritál.
Azért vagy csak magaddal szemben elnéző, mert leírtad, hogy te csak akkor követnél el ilyesmit ha x-y körülmény mentesít téged a felelősség alól.
Ellenben linkelsz nekem egy csajt, akit zsigerből elítélsz és leírod, hogy téged mennyire idegesít is ez, ha ellened követik el.
Ha nem vagy álszent, akkor írd le, hogy ugyan olyan bűnös lennél és ugyanolyan idegesítő, mint az a csaj, akit belinkeltél.
63-as vagyok
Phuuufpasztmeg. :)
látod, pont erről beszéltem, köszönöm, hogy igazoltál, ismét, hogy nem fogtad fel. :))
Te nagyon sötét vagy. Nem, ha kisregényekből nem jött át neked semmi, és te ennyit fogtál fel, részemről itt lezárom, a dolgot, mert láthatóan nincs értelme.
-Ugyanis nem ezekről írtam, amit te itt visszautalsz, ismét(!). Mintha egy down kórossal beszélgetnék.
Sajnálom. Van egy szint, már így is lejjebb mentem, itt feladom, sorry.
Mellesleg ironikus, hogy éppenséggel TE KÉRED ITT az emberek visszajelzéseit, véleményét a saját tevékenységedről.
"Mit gondolnak az emberek erről?"
Kit érdekel? A magabztosságtól ugyan messze állsz. :)
#64,#65 Mint mondtam nem fogom megmásítani a véleményem csak azért, mert "aberrált"-nak, "sötét"-nek, "down-kóros"-nak, és tudom én még minek mondasz.
Annyira vagyok szint alatt, hogy most már csupán a személyemet tudod minősíteni, az állításaimmal már nem is próbálsz vitába szállni.
Ezt köszönöm és dicséretnek veszem egy vita végén. :)
Én ugyan is elismerem, hogy adott esetben a 3.félnek, a lány párjának, ugyan olyan idegesítő és ugyan olyan szar alak lennék, mint az a csaj, akit belinkeltél.
Elismerem, hogy a konzekvencia elve értelmében nincs jogom, megtagadni az összemérés és a döntés lehetőségét adott esetben a páromtól.
Ez a különbség köztünk és ez az amit képtelen lennél beismerni, mert az élet nem fekete-fehér és igazából a döntéseket se te hozod, hanem az élet dobálja.
Ennek ellenére nem bánom, hogy leírtad a véleményed és ütköztettük azokat. Tanultam belőle.
Azért tettem fel a kérdést, hogy erre lehetőségem legyen. Köszönöm a válaszaidat. Felpontoztam mindet.
Szomorú, ha neked ilyenek árán jut csak "dicséret". :D
Persze, dicséret ez, komolyan. (Elég rendesen kiforgattad ezt is, a lényeg, hogy neked jó legyen és beilljen a kis világképedbe, mint minden Végül is, bármit lehet úgy szemlézni, csak forgasd úgy, ahogy te érteni akarod, ez a titok .) :)) Sírok rajtad, komolyan. Ember. D::D:DD
Na de ez a te bajod, nem az enyém. :D
#69 Ahogy látom sikerült elég rendesen kiakasztani, mert átment nálad ez már nálad sértegetésbe.
Pár hsz. óta csak személyem becsmérlésébe.
Még én egyetlen állítást tettem csak a véleményedről, amit megosztottál velem. Ezt azért gondold át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!