Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán nem tisztelem, ha valaki párkapcsolatban van. Mit gondoltok erről?
Ha valaki megtetszik nekem, de kapcsolatban van, én ugyanúgy csapom neki a szelet. Egyáltalán nem érdekel kije van, vagy kije nincs. Majd ő eldönti, vált-e.
Nekem senkim az ő párja. Miért lennék rá tekintettel?
Vannak emberek, akiknek vannak elvei és vannak, akiknek nem. Te ez utóbbiba tartozol. Legalább nyíltan vállaltan vagy gerinctelen. Az önismeret sokaknál gond, nálad úgy tűnik nem az.
Az ő párja tényleg senki neked. Ettől még lehetnél korrekt ember, de hát te azt választod, hogy nem vagy.
Nem vagyok sunyi. Kikérem magamnak. Gerinctelen sem vagyok ezért.
Könyörgöm, ha olyan qrva jó a kapcsolatuk majd mond egy nemet és kész. Értek én belőle. :D
De a lehetőséget még felkínálom neki, ha tetszik.
A döntés az övé.
Ez nem gerinctelenség.
De, az. Hogy ezt nem látod, az gond. Valahol torzult az értékrended. Hogy hol, azt te tudod. Normális szülői minta hiánya, vagy más... egy pszichológus biztosan meg tudná mondani.
Vannak alap dolgok, amiket egy ember nem tesz meg, ha korrekt, ez is egy közülük. Ha te ezt nem látod, akkor nem más fejében van a hiba.
Mit kéne erről gondolni? Egyszer majd valaki beveri a képed. Illetve gondolom akkor neked sem lesz probléma, ha majd valaki a te kapcsolatodat nem tiszteli.
Lehet bunkó parasztnak lenni, ha valaki ettől érzi magát fsza csávónak, csak az az igazság, hogy hosszútávon nem kifizetődő.
#7 Fél évet jártam pszichológushoz, olvastam rengeteg önismereti könyvet, minta szüleim vannak.
Vannak elveim, szigorú becsület kódexem van. Soha nem árulom el a tett ígéreteimet. DE!
Én nem tartozom semmivel az ő párjának! Soha nem tettem neki ígéretet arra, hogy nem próbálom meg elcsábítani a nőjét. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!