Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán nem tisztelem, ha valaki párkapcsolatban van. Mit gondoltok erről?
Ha valaki megtetszik nekem, de kapcsolatban van, én ugyanúgy csapom neki a szelet. Egyáltalán nem érdekel kije van, vagy kije nincs. Majd ő eldönti, vált-e.
Nekem senkim az ő párja. Miért lennék rá tekintettel?
#13 Attól, hogy valaki ott hagy egy kapcsolatot még nem lesz gerinctelen. Ki tudja? Lehet, hogy rossz volt.
Sőt, biztos, hogy rossz volt, ha inkább mást választ.
Nincs gondom a bizalom megadásával, köszönöm. :D
Érveljek? Miért, változik benned tőle valami?
Nekem az alap elveim között van, hogy nem hajtok más párjára. Ahogy nem köpök a betonra nyílt utcán, pedig én nem tettem fogadalmat arra, hogy vigyázok a betonra, semmi közöm hozzá. Mégsem teszem, mert igénytelenség. Ahogy ez is.
Van, akinek ez természetes, van, akinek meg nem.
#17 Így van. Nem véletlenül vált ez közhellyé.
Ha nem akarjátok bebukni a nőcskéteket, tegyetek róla, hogy titeket válasszon 1 és 10 év múlva is. ;)
Van abban valami, amit mondasz, de ebben a tálalásban mégis fura. Igaz, te nem tartozol senkinek semmivel, és ha pl csak jelzed a szándékod, nem olyan gáz, de felkínálni magad, már az. Viszont valóban, ha nekem kínálgatná magát valaki, hidegen hagyna, mert van párom, és nem érdekelne.
Az is igaz, hogy én sem ragaszkodnék olyan pertnerhez, akit el lehet vinni, mert ha olyan, akkor hadd menjen. De ezért még nem kell mindenkire rámászni, hogy hátha elcsábítható. Az ember kapcsolatát illik tiszteletben tartani. Ettől függetlenül megcsalás esetén valóban az a hibás, akinek kapcsolata van, mert ugye az a szerelmes, vagy mi.
Viszont, ha ezt ilyen határozottan tudod, miért tetted fel a kérdést? Nem úy tűnsz, mint aki meggyőzést akar az ellenkezőjéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!