Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán nem tisztelem, ha valaki párkapcsolatban van. Mit gondoltok erről?
Ha valaki megtetszik nekem, de kapcsolatban van, én ugyanúgy csapom neki a szelet. Egyáltalán nem érdekel kije van, vagy kije nincs. Majd ő eldönti, vált-e.
Nekem senkim az ő párja. Miért lennék rá tekintettel?
Még mindig 35-ös vagyok :D
Csak hogy hadd illusztráljak neked egy példát is, miért vannak azért különbségek 1-1 ilyen élethelyzetben, amikor egyik vagy mindkettő foglalt. (Aztán jöhetsz a konzekvens gondolkodással, de történetesen nem állja meg a helyét a legtöbb esetben)
Ne haragudj, de ha te a lenti 2 esetnél nem érzel különbnséget, akkor bizony te is aberrált vagy ( bocsi):
1. eset:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
2. eset:- itt pedig konkrétan az 5-ös válasza/története:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Remélem látsz különbséget a 2 ember hozzáállása között.
Míg az elsőt inkább nem minősíteném, a 2.-ban volt egy nem előnyös élethelyzet, de az idő őket igazolta.
Az meg más, ha valaki szimplán nem bír a p...ával/farkával.
Megint 20-as. Engem meggyőztél, nem találom rossznak, amit csinálsz. Gondolom, azért nem kizárólag ez történik, hanem időnként szabad lányok is tetszenek.
Igazából velem is történt már, hogy másba lettem szerelmes, és sikerült teljesen tisztességesen elintézni. Érdemea volt,
#47 Megölsz. Ne idézz nekem a Bibliából, mert sírva fakadok. Főleg ezt ne hozd fel nekem.
"ki-ki nézze a más hasznát, ne csak a magáét, és boldog élete lesz. "
Összeomlana a mai világrend, ha ez komolyan érvényes lenne.
Például nem öblítenéd le a szarodat ivóvízzel, amikor a 3. világban szomjan halnak emberek. Ki-ki nézze a más hasznát és boldog élete lesz. Ezt ne rajtam kérd számon és ne ezen a szituáción, mert kinevetlek.
#49 A házasságtörést nem én követem el, hanem az aki megtöri az esküjét.
Menjünk akkor sorban:
"Megkérdőjelezed a lány/nő döntését, hogy szerinte az a kapcsolat ami mellett letette a voksát nem volt jó. "
Nem, csupán alternatívát kínálok neki, amit vagy elfogad, vagy visszautasít. Visszatetsző és kontra produktív megkérdőjelezni valaki más kapcsolatát, ilyet nem szoktam tenni. Kérdőjelezze meg ő maga.
"Megkérdőjelezed a szavahihetőségét is...nem fér bele a megcsalás"
Már leírtam ez miért nem megcsalás.
"...Ezzel ledegradálod az egész munkáját.. "
Ő maga teszi semmissé, amikor kilép belőle. Előfordul.
"...támadjá(to)k be őket..., -nem- tud ellenállni a kísértésnek..., kihasználjátok..., cseppet sem fairplay"
"..később mennyire megbánta..."
".. a becsületét is elveszed a lánynak..."
"..Az addigi jó hírét is elvesztheti... nem is alaptalanul"
Ha később megbán egy döntést arról én nem tehetek. Nem én döntöttem.
Ha nem tud ellenállni a kísértésnek az is rajta múlik, nem rajtam.
Nem veszem el senki becsületét, ezt kikérem magamnak. Ez számomra nem is jelenti egyébként a becsület elvesztését.
Ha így is lenne, akkor is legfeljebb azt írhatnád, hogy önként adta fel.
Egy lány "jó híre" sem ezen áll vagy bukik. Különben sem adok az emberek véleményére. Köpök rá, mit mondanak mások. Szeretek magam véleményt formálni.
"megvernének páran"
Állok elébe.
"Abba a kapcsolatba, amibe sok munkát, időt, energiát, pénzt belepakoltak te simán lehúznád a WC-n."
Nem én teszem, hanem az aki kilép a kapcsolatból. Ha pedig kilép, akkor lehet még sem volt benne elég "energia".
Nekem az egész litániádból az jött le, hogy valami rettenetesen sajnáltatod a 3.felet (magadat?), akit ott hagynak.
Azt hittem, ennél azért okosabb vagy, de sajnos nem. Nem csak az érzelmi, de az értelmi intelligenciád is a béka s**ge alatt van. :(
#35,#50,#51
Egyáltalán nem idegen, amit mondasz. Ezt hívják önigazolásnak, megalkuvásnak magaddal. Amikor a szürkére hivatkozva, már is igazolva látom a saját cselekedeteimet, a saját kis stiklijeimet, amíg másoké persze lehet ördögtől való és eredendően gonosz.
Nem fogom megmásítani a véleményemet csak azért, mert rám aggatod az "aberrált" jelzőt különben.
Jellemzően manipulatív ember lehetsz, aki mindig a saját részére beszél.
Az életben és az emberi lélek működésében igen is vannak egyetemes érvényű igazságok. Ahogy ilyen igazság az is, hogy mindünknek 2 lába és 2 keze van, a hüvelykujjadat szembe tudod fordítani a többivel és nem tudod megnyalni a könyöködet.
Szerintem álszentség, hogy kerülöd és megveted, amit mondok. "foglalt, aki foglalt" és idegesítő és bonyodalom az egész, de fenntartasz azért magadnak egy lehetőséget, amikor igazolva látod magad számára a folyamatot.
Az élet konzekvensségéről folytatott vitát meghagynám a művészeknek és bölcsészeknek.
Egyébként még az érvelésed sem konzekvens. rá is mutatnék erre, ha megengeded, itt így érvelsz:
"inkább vagyok elfogadóbb, akarom megérteni az egyén belső motivációit, mint álszent, vagy beszűkült akárki, aki előre ítélkezik. Még egyszer, nincs olyan hogy jó vagy rossz sokszor, mert sokszor szürke van. Tudom, ezt nehéz lehet elfogadni, de ez van.
Ha neked így könnyebb döntéseket hozni, hozz így, engem tökre nem érdekel, hogy számodra csak a fekete vagy a fehér létezik, köztes út nincs."
Míg utána linkelsz két példát, egy jót és egy rosszat és kifejted, hogy én aberrált vagyok, ha nem ítélem el egyiket vagy másikat. :DD
MIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN??????
Ebből tisztán látszik, hogy ezt a hihetetlen megértést és a motivációk láncolatának szürkeségét és mismásolását kifejezetten CSAK MAGAD SZÁMÁRA TARTOD FENT.
#47,#55 Konkrétan a kapitalizmus épül a magán tulajdonra és az az önérdekre, ez az emberi gondolkodás velejárója.
Ennek ellenére igyekszem a boltban mindig magyar termékeket venni, igyekszem a "fairtrade" ajánlatokat keresni, szelektíven gyűjtöm a szemetet évek óta, zölpárti vagyok évek óta, szívesen fizetnék többet, ha garantálnák, hogy a termékért, amit eladnak nekem, nem használtak ki senkit a 3. világban és nem éhbérért adta a munkáját az előállításához.
A vallást ellenben a világ egyik legkárosabb dolgának tartom és a leg"álszent"ebbnek is, konkrétan a jelző is erre utal. Bibliai dogmatikus érvek, nem érvek.
#52 Örülök neki. Természetesen nem csak foglalt lányokra hajtok, abszurd is lenne. A kérdés kapcsán viszont most kifejezetten erről a speciális esetről folyik csak a vita.
Azért is tettem fel a kérdést, mert tudom, hogy ez sok embernél kicsapja a biztosítékot. Főleg, ha ezt teljesen nyíltan, kendőzetlenül és engedmények nélkül ki is mondom.
53-as vagyok
Igen, linkeltem 2 példát, hogy MIÉRT NEM(!)ítélkezek zsigerből.
Ergo kerülhet bárki ilyen helyzetbe, de más, ha valaki tudatosan keveri csak a szart.
Non plus ultra, hogy én nem csak a magamra értem, hanem másokra is: ergo már megint félre mert nálad valami, mert nem arról van szó, hogy CSAK magammal szemben vagyok elnéző, vagy kevésbé elnéző. Nem is értem, hogy jött ez, mikor pont hogy végig arról beszéltem, hogy megeshet BÁRKIVEL ilyen szituáció.
Ráadásul te olyan vehemenciával vagy kiakadva, mintha én RÁD konkrétan mondtam volna bármit is, holott ha végigolvasnád, látnád, hogy rólad szót sem ejtettem.
( Később, mikor a gondolkodásmódomat sérelmezted, én is megmondtam a magam részéről mi az, ami a te elgondolásodban kivetnivaló).
De alapvetően hogy te mit és hogyan csinálsz, nem érdekelt, egyébként is sokan csinálják.
Szóval nem értem a kiborulásod, és hogy az én nézetem miért nem tudod elfogadni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!