Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti mennyire várjátok el, hogy a párotok otthon
besegítsen mondjuk a takarításban?
amúgy hogy ne szóltál volna be azoknak, akik nem értettek egyet veled. "nem állok be a csordába", meg hasonló szövegeket írkáltál. mintha valami retardált lenne az, akinek egyértelmű az, hogy segít a másiknak a házimunkában. szóval abszolút értehető a felháborodás. nem kell, hogy szimpatikus legyél itt az embereknek, valószínűleg nem is vagy az a legtöbbnek, de azért értelmesen is lehet vitatkozni, normális hangnemben.
én azt kérdezném meg, hogy az a két érved van emellett, hogy a nők alaposabban takarítanak, és hogy régen az ő feladatuk volt? ennyi? eléggé más világ van már, szerinted mi értelme van ennek? takarítani igazán nem nehéz megtanulni egyébként...
ha véletlenül valamit kilöttyintesz, akkor is füttyentesz a barátnődnek, hogy törölje fel? vagy hogy kell ezt elképzelni?
mi volt a célod a kérdés kiírásával, ha már egyébként is meg volt a véleményed erről? mi értelme volt feltenni? vitatkozni akartál egy jót?
2016. márc. 6. 23:42
szerelni sokkal ritkábban kell, mint takarítani. nálam évente 1-2-szer, ha elromlik valami. a kert meg attól függ, milyen. nem úgy képzelem el, hogy állandóan kapálsz, ásol meg gyümölcsöt szedsz, permetezel, hanem úgy, hogy hetente egyszer meglocsolod a füvet. gondolom, a virágokat se te ülteted és gyomlálod.
2016. márc. 7. 06:01
83/94 A kérdező kommentje:
81 nek."Nem állok be a csordába" ebbe szerinted mi bántó van ?még szépen is fogalmaztam meg nincs benne semmi kivetnivaló.Nem retardáltam le senkit csak elmondtam ,hogy én nálam mi a felállás és véleményt alkottam.Normális hangnemben zajlott a vitatkozás ,elég sokan nekem estek ,mert más az álláspontom.Kérdésedre még mindig azt tudom mondani igenis a nők feladata a takarítás a férfi szerintem nem kell ezekhez.Nem szoktam füttyenteni a páromnak ha kilöttyentek valamit.Ő megcsinálja ezeket a feladatokat szívesen.Azért írtam ki a kérdésemet mert kíváncsi voltam nektek mi a véleményetek.De szerintem nem fogunk közös nevezőre jutni ebben a kérdésben.Nem tudom nektek miért fáj ennyire ha valaki másképp áll hozzá a dolgokhoz,vagy az fáj nektek ,hogy van egy párom aki nem olyan mint ti akik elvárják a segítséget a párjuktól a takarításban.De téged ez bánt?annyi kérdést nekem szegeztél.És nem szimpatizálni kell ide feljönni meg jópofákat vágni,merni kell kérdezni.
"."Nem állok be a csordába" ebbe szerinted mi bántó van ?" - Ha nem tudod, mi a bántó ebben, akkor nincs értelme megpróbálni megmagyarázni, a vaknak sem lehet elmagyarázni a színeket.
2016. márc. 7. 12:14
85/94 A kérdező kommentje:
Én nem akarok minden nőnek megfelelni,sőt egyetlen nőnek sem akarok megfelelni ,mert az azonnali vészjelzést kelt egy nőben.És a nő ilyenkor ezt kérdezi magában?: Miért akar nekem megfelelni? Miért nem adja önmagát? Nincsen elég önbizalma? Hogy tudnék én biztonságot kapni tőle, ha még önmagában sem biztos? Soha nem az számít hogy mit mondasz, hanem az, hogy hogyan élsz.Az én párom önmagamért szeret és nem azért mert azt szeretném ,hogy szeressen,adott esetben azért hogy takarítsak.De mindegy is úgysem értitek meg.
Milyen érzékeny, törékeny és sérülékeny lehet annak az embernek a férfiassága, amit a házimunkák elvégzése ilyen könnyen összezúz :D De komolyan, tök rossz lehet ilyen bizonytalan férfiasságérzettel élni. Vigyázz, nehogy véletlen ne olyan fogkrémmel moss fogat, amire nincs ráírva, hogy "FÉRFIAKNAK", a végén még a hagyományostól férfiatlan leszel :)
2016. márc. 7. 13:21
87/94 A kérdező kommentje:
86-os.A stílusodból következtetve a gyerekszobád meg max krétával lehetett leválasztva az istállóban:D:D:D
Engem nem zúzott össze ezt rosszul gondolod vagy rosszul értelmezted.Sokkal jobban érintett meg titeket az ahogy én cselekszem.Én megmaradok farkasnak a bárányok között:D Kis mamusz meg nagy mamusz marad nektek sajnos:D
"Én megmaradok farkasnak a bárányok között:D Kis mamusz meg nagy mamusz marad nektek sajnos:D"
ebben sincs semmi sértő, igaz? :'D
dehogy vagy te farkas. egy menthetetlenül buta kis nyomorék vagy. :D
elég gyerekes dolog az, amikor kijelenti valaki, hogy őt aztán senki ne változtassa meg. ezek szerint te ugyanolyan sz*ar akarsz maradni, mint amilyen a kezdetektől vagy, mert ugye fejlődni nem akarsz.
2016. márc. 7. 14:20
Legyél szépen ilyen "önelégült" és "elégedett" magaddal, meg a szemléleteddel, az asszonykád is meg fogja egyszer unni, hogy te csak meccset nézel és iszogatsz a haverokkal, míg neki kell otthon mindent elintéznie, és a gyereket is nevelni, mert te vagy a "nagy férfi". :)
2016. márc. 7. 15:10
Remélem páros lábbal rug majd ki a barátnőd és majd ott fogsz sírni ahol senki nem látja.
Neked még az istállóban sem volt gyerekszobád krétával leválasztva. Vegyél egy felfújható guminőt pontosan meg fog felelni számodra az.
2016. márc. 7. 16:50
Kapcsolódó kérdések: