Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők ti mennyire várjátok el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti mennyire várjátok el, hogy a párotok otthon besegítsen mondjuk a takarításban?

Figyelt kérdés
Mert szerintem ez nem a férfi dolga,én olyankor mikor takarításról van szó elvonulok megiszok valami finomat ,vagy elmegyünk a haverokkal megnézünk egy meccset.De ez csak akkor fordul elő mikor nem melózom leginkább hétvégén.És szeretek hazaérni a szép csillogó lakásba.Nálunk ez így működik:)
2016. márc. 6. 12:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 A kérdező kommentje:
88nak 89nek 90nek:Mi van ti vagytok a gyakori kemény magja:D Mi ez a sok rosszindulatú jókívánság?Miért nem néztek egy kicsit magatokba vagy segítsek tükröt tartani?:D Tükrözi a lelketek a véleménynyilvánításotok ti lelketlenek:D Ennyire boldogtalan megkeseredett hozzászólású emberrel rég nem találkoztam.Értem is hogy miért ilyen boldogtalan az életetek mert mindig mással foglalkoztok.Én egy olyan erős stabil fa vagyok amibe a fejszétek beletört amit képtelenek vagytok hasítani de nem tör meg:)Egy ilyen magabiztos határozott falkavezér hiányzik az életetekből mint én ,bár csodálom ,hogy nem találtok párt magatoknak:D És köszönöm jól vagyunk a párommal élünk és virulunk:D Ma is hazajöttem melóból és terül terülj asztalkámmal várt:D És mikor jó megtöltöttem a bendőkémet elmentem durmolni egyet ő addig szépen elpakolt elmosogatott helyettem?:D Na ehhez mit szól a nagyérdemű hölgykoszorúság?:D De van sejtésem:D:D 88 nak még külön te meg tanulhatnál egy kis illemet látom nem sok szorult beléd.Nincs egy stabil pont az életetekben ami biztos támaszt nyújtana .Én a határozottságommal szereztem tekintélyt magamnak,ti meg nem is tudom hogy mivel tudnátok:D
2016. márc. 7. 18:20
 92/94 anonim ***** válasza:
90%

Nekem van párom, és hálát adok az égnek, hogy nem egy olyan önelégült tuskó, mint te, hanem annak ellenére hogy határozott, szilárd jellem, képes felérni ésszel, hogy mivel mindketten ugyanannyit dolgozunk, ezért a házimunka is felesbe megy.

Ha a házimunka a nő dolga, akkor a te dolgod legyen az, hogy csak dolgozol és viszed haza a lóvét, az asszony meg akkor ne dolgozzon, mert így fair, így nem cserélődnek fel a szerepek.

De gondolom az már derogálna, hogy a kis barátnőd otthon legyen egész nap. :D

Egy hónapra vedd át a háztartást tőle, és megtudod, hogy mennyi meló van vele.

2016. márc. 7. 18:41
 93/94 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki éljen úgy, ahogy szeretne. Ha neked és a feleségednek is (!) megfelel ez az életforma, akkor az égvilágon senkinek semmi köze hozzá. Nem tudom, nem olvastam a kommenteket, neki rendben van ez így? Ha igen, akkor semmi probléma. :)

Én is hasonló családban nőttem fel amilyen a tied. Anyám ledolgozta a napi 8 óráját, rohant a gyerekekért, ide-oda vitte őket különórára, hazarohant, főzött-mosott-takarított. Apám lenyomta a melót, hazament a csillogó lakásba, evett, kicsit játszott velünk, tévé, sör és elment aludni. Ennyi. Apám az a tipikus ember, aki elé az ételt le kell tenni, és otthagy maga után mindent. Mert majd az asszony mindent elpakol. A mai napig hányingerem van tőle, ha csak ránézek. Csúnya dolog, de ez van. Iszonyatosan meggyűlöltem ezt a gondolkodást. Többek közt emiatt is, tudatosan mindig házias és hozzám hasonló gondolkodású férfiakat választottam.

A vőlegényemmel közösen csináljuk az egész háztartást, ő jobban szeret főzni, mosni és porszívózni, én takarítok, mosogatok, teregetek. Soha nem mondta, hogy ez az asszony dolga, mindig is saját felelősségének is érezte, elvégre közös élettér, közös kosz. És informatikusként van, hogy egy projekt vége fele előfordul, hogy 12 órákat dolgozok, és mire haza esek vár a főtt étel és a tiszta vasalt ruha. Mert szeret és épp neki volt ideje ezekre. Nálunk ez így működik :) 26/N

2016. márc. 7. 18:54
 94/94 A kérdező kommentje:
92 es neked mi a franc bajod van? hidd el jó dolga van a barátnőmnek és az sem zavarna ha egész nap otthon ül.Nem olyan fárasztó az hidd el:).Nem mondtam hogy ne dolgozzon a nő de ha van valaki aki ahogy te fogalmaztad viszi haza a lovét akkor miért ne tehetné meg hogy kényelemben éljen .Nincs ezzel baj csak sok az irigy:)Nálatok ilyen a munkamegosztás én elfogadom ,nálunk más de nem értem mi bajod ezzel? Utolsónak köszönöm látom te érted a lényeget:)
2016. márc. 7. 19:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!