Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csinál otthon este semmit a barátom?
Figyelt kérdés
Amíg én tanulok a másik szobában, a barátom addig az ágyon fekve mobilozik lefekvésig. Azt mondja, mivel nem vagyok ott nem tud mit csinálni. A másik szobában vagyok, annyi teendő van otthon, nem értem miért nem azokat csinálja?2016. febr. 17. 13:15
1/15 anonim válasza:
Milyen teendők pl? Talán mert nincs kedve azokhoz. Én is inkább mobiloznék. Bár ha soha nem csinál semmit (házimunka pl), akkor dobd ki.
2/15 A kérdező kommentje:
Igen, házimunka, vagy megszerelni valamit. megértem ha pihenni akar, de ez már sok. Nem csak mobilozásból áll az élet.
2016. febr. 17. 13:20
3/15 anonim válasza:
Megbeszélted vele, hogy jó lenne, ha addig míg tanulsz, pl. elmosogatna, vagy valami házimunkát csinálna? Ha már állításod szerint sok teendő van otthon.
4/15 anonim válasza:
Vele nem tudod ezt megbeszélni? Elég érdekes hogy a világ elé kiteszed ezt a kérdést és várod tőlünk a megoldást miközben a barátod tudja erre a választ! Beszéld meg vele miért ilyen!
5/15 A kérdező kommentje:
Többször is szóltam neki. Mindig azt válaszolta hogy majd... én nem érek rá mindig, este van időm tanulni, neki akkor semmi dolga.
2016. febr. 17. 13:23
6/15 anonim válasza:
Arra jó a férfi hogy szereljen meg hogy a te munkád végezze....
7/15 anonim válasza:
biztos csak ne akar zavarni a tanulásban azzal h pakolgat meg rendet rak
8/15 anonim válasza:
Egyszerűen lusta, és ne is várj tőle sokat a közeljövőben.
9/15 anonim válasza:
Az en ferjem sem csinal semmit munka utan, csak netezik, de engem spec nem zavar:-)Ha valami nagyon zavar, azt megcsinalom de nem varom el tole.
10/15 anonim válasza:
Kifogás, kifogás, kifogás, pl. az, hogy nem akarja zavarni, hogy pakol.
"Mindig azt válaszolta hogy majd... én nem érek rá mindig, este van időm tanulni, neki akkor semmi dolga."
Majd = SOHA, mert egy lusta d..g.
Te pedig állj már ki magadért, és miért hagyod, hogy a fejedre sz..rjon egy ilyen válasszal, hogy majd? Szerinted ez válasz?
Ne csináld meg helyette a dolgokat, és észre fogja venni magát, ha meg nem, akkor hagyd ott, te nem rabszolga vagy, hogy mindent megcsinálj még helyette is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!