Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem csinál otthon este...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem csinál otthon este semmit a barátom?

Figyelt kérdés
Amíg én tanulok a másik szobában, a barátom addig az ágyon fekve mobilozik lefekvésig. Azt mondja, mivel nem vagyok ott nem tud mit csinálni. A másik szobában vagyok, annyi teendő van otthon, nem értem miért nem azokat csinálja?
2016. febr. 17. 13:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%
Milyen teendők pl? Talán mert nincs kedve azokhoz. Én is inkább mobiloznék. Bár ha soha nem csinál semmit (házimunka pl), akkor dobd ki.
2016. febr. 17. 13:17
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen, házimunka, vagy megszerelni valamit. megértem ha pihenni akar, de ez már sok. Nem csak mobilozásból áll az élet.
2016. febr. 17. 13:20
 3/15 anonim ***** válasza:
Megbeszélted vele, hogy jó lenne, ha addig míg tanulsz, pl. elmosogatna, vagy valami házimunkát csinálna? Ha már állításod szerint sok teendő van otthon.
2016. febr. 17. 13:21
 4/15 anonim ***** válasza:
Vele nem tudod ezt megbeszélni? Elég érdekes hogy a világ elé kiteszed ezt a kérdést és várod tőlünk a megoldást miközben a barátod tudja erre a választ! Beszéld meg vele miért ilyen!
2016. febr. 17. 13:22
 5/15 A kérdező kommentje:
Többször is szóltam neki. Mindig azt válaszolta hogy majd... én nem érek rá mindig, este van időm tanulni, neki akkor semmi dolga.
2016. febr. 17. 13:23
 6/15 anonim ***** válasza:
4%
Arra jó a férfi hogy szereljen meg hogy a te munkád végezze....
2016. febr. 17. 13:28
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
biztos csak ne akar zavarni a tanulásban azzal h pakolgat meg rendet rak
2016. febr. 17. 13:29
 8/15 anonim ***** válasza:
94%
Egyszerűen lusta, és ne is várj tőle sokat a közeljövőben.
2016. febr. 17. 13:33
 9/15 anonim ***** válasza:
4%
Az en ferjem sem csinal semmit munka utan, csak netezik, de engem spec nem zavar:-)Ha valami nagyon zavar, azt megcsinalom de nem varom el tole.
2016. febr. 17. 13:34
 10/15 anonim ***** válasza:
77%

Kifogás, kifogás, kifogás, pl. az, hogy nem akarja zavarni, hogy pakol.

"Mindig azt válaszolta hogy majd... én nem érek rá mindig, este van időm tanulni, neki akkor semmi dolga."

Majd = SOHA, mert egy lusta d..g.

Te pedig állj már ki magadért, és miért hagyod, hogy a fejedre sz..rjon egy ilyen válasszal, hogy majd? Szerinted ez válasz?

Ne csináld meg helyette a dolgokat, és észre fogja venni magát, ha meg nem, akkor hagyd ott, te nem rabszolga vagy, hogy mindent megcsinálj még helyette is.

2016. febr. 17. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!