Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csinál otthon este semmit a barátom?
Figyelt kérdés
Amíg én tanulok a másik szobában, a barátom addig az ágyon fekve mobilozik lefekvésig. Azt mondja, mivel nem vagyok ott nem tud mit csinálni. A másik szobában vagyok, annyi teendő van otthon, nem értem miért nem azokat csinálja?2016. febr. 17. 13:15
11/15 anonim válasza:
Ha fözöl mosol és takarítasz rá akkor igen jogos amit mondasz.De ha nem akkor ne várd hogy kinyalja a segged....
12/15 anonim válasza:
Miért ekkora papucs itt minden csaj??! Már nem abban a világban élünk, hogy a nő csinál otthon mindent, hisz a nők is dolgoznak/tanulnak. Én sem fogadnám el, ha a párom egy lusta disznó lenne, és abból állna a szabadideje hogy a telefonját nyomkodná, legalább akkor valami értelmes hobbija lenne (pl művészet, sport, stb.). Meg elvből, ő is ott él, ő is ugyanúgy használ mindent a lakásban, miért ne venné ki ő is a részét a házimunkából?! Ébresztő, mai nők, álljatok már a sarkatokra!!!
13/15 anonim válasza:
Ezazz feminizmus! Iggenn! idióták!
14/15 anonim válasza:
Mert nem szokott hozzá, "nincs rá szeme". Magától nem is fog nekiállni, úgyhogy jobban jársz, ha tanulás előtt megmondod neki, miket kellene megcsinálnia.
15/15 anonim válasza:
13-mas válaszoló, mi ebben az idiótaság??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!