Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők ti mennyire várjátok el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti mennyire várjátok el, hogy a párotok otthon besegítsen mondjuk a takarításban?

Figyelt kérdés
Mert szerintem ez nem a férfi dolga,én olyankor mikor takarításról van szó elvonulok megiszok valami finomat ,vagy elmegyünk a haverokkal megnézünk egy meccset.De ez csak akkor fordul elő mikor nem melózom leginkább hétvégén.És szeretek hazaérni a szép csillogó lakásba.Nálunk ez így működik:)
2016. márc. 6. 12:36
 31/94 Noblesse Oblige ***** válasza:
95%

Nálam családalapítás szempontjából is a háziasabb férfi nyer.

A mai világban mindig benne van a rizikó, hogy az egyik féllel történik valami. Ha pl én meghalok meg fára mászás közben elüt egy villamos, mert nem tudok úszni, akkor a párom magára marad a kicsivel. És akkor nem lesz kaja, tiszta ruha? Sokkal jobban bízom egy olyan férfira a jövőmet aki nélkülem is boldogul, és megcsinálja a dolgokat. És tudom ha velem valami történik akkor nem hal éhen a gyerek, vagy nem pizzán nő fel, és nem lyukas ruhába megy iskolába vagy kifordított alsógatyába, mert a páromnak boszorkányság a mosógép használat.

Ahogy én sem azért ragaszkodok a munkámhoz, mert akkora karrierista vagyok, hanem mert ha a párommal történik valami akkor háztartásbeliként 0 munkatapasztalattal 30-40 évesen elég nehéz elindulni a munkaerő piacon és boldogulni. Mert onnantól, hogy párom nincs én vagyok a családfenntartó.

Viszont ennek az az ára, hogy otthon is megosszuk a munkát, mert én is ledolgozok 8-12 órát.

Én jobb szeretem ha egy ember több területen is otthonosan mozog, mert sosem lehet tudni mit hoz a holnap és akkor is helyt kell állni, nem lesz mindig segítségünk, és az életnek mennie kell tovább.

2016. márc. 6. 13:42
 32/94 anonim válasza:
95%
Szégény párod.
2016. márc. 6. 13:43
 33/94 Sunshinedoll ***** válasza:
90%
Nem, egy férfinek kötelessége, hogy képes legyen rendet tartani maga körül a környezetében. Minden felnőttnek kötelessége, szóval ezt a nem a férfi dolga baromságot totál nem nyelem le. Igen is segítsen be, nem azért, mert az a dolga vagy nem, hanem azért mert felnőtt ember, és felnőtt emberek rendet tesznek maguk körül. Nem akarok olyan férjet, akinek folyton rágni kell a fülét, hogy tartson rendet maga körül, csinálja meg szó nélkül, ugyanis olyan nincs, hogy mindent elpakolok valaki után. Nyaggatás nélkül mindenkinek könnyebb.
 34/94 anonim ***** válasza:
94%
Az en hugom ferje is ilyen volt mint a kerdezo. Par honapig turte, aztan taktikat valtott. O sem takaritot, fozott mosott, tehat nem csinalt meg semmilyen hazimunka. Lass csodat mar 24 ora mulva feltunt a ferjnek, hogy valami nem a regi, mikor fogyni kezdett a hutobol a kaja, a mosogato tele volt mosatlannal. Masnap mar a ferj mosogatott, es sigetett fozni is.
 35/94 anonim válasza:
*Szegény
 36/94 A kérdező kommentje:
Látom itt elég sok férfitársamat átformálták otthonkás-mamuszos társsá:)
2016. márc. 6. 13:56
 37/94 A kérdező kommentje:
Mennyi időtök van kommentezni:D Nálatok akkor a férfi ,főz ,mos ,takarít:)Csatasorba állítottátok őket:D
2016. márc. 6. 14:01
 38/94 anonim ***** válasza:
95%

Tudod, én nem tekintek felnőttnek egy olyan embert, aki mástól várja, hogy ellássa, elpakoljanak utána, rendet tartsanak körülötte és elé tegyék az ételt.

Mivel én is dolgozom, olyan társat szeretnék, aki nem vár el tőlem otthon még egy teljes műszak robotot.

Dolgozó szülők mellett nőttem fel, ők is mindig megosztották a munkát, nem volt nyűg. Apám egész jól főz, apai nagyapám még rétest is tudott készíteni (nem bolti alapanyagokból, tudod, abban az időben még nem volt ilyen mélyhűtött előkészített tészta). Anyai nagyapám, mikor beteg voltam és rám vigyázott, fogott nekem galambot és készített nekem levest belőle, ő készített nekem életemben először sült krumplit megvajazva.

Attól nem lesz egy férfi papucs, hogy igényes a környezetére és nincs elveszve a konyhában meg a házimunkák között, ezt egyedül is meg kell tudni csinálni, ha valaki felnő. Vagy te mindenhez anyucit hívtad, míg nem volt párod, és anyád mindent meg is csinált? A mosógépbe te is be tudod pakolni a szennyest és meg tudod nyomni a gombot. A többit a gép elvégzi. Nem nagy kunszt. A többi házimunka sem nagy ördöngösség, csak tudod, a nap nem csak a férfiaknak, de a nőknek is 24 órából áll, és ha közösen végzi egy pár az otthoni teendőket, akkor gyorsabban kész, és kevésbé fárasztó, és több idő és energia jut egymásra.

2016. márc. 6. 14:05
 39/94 anonim ***** válasza:
95%
reménykedem, hogy szórakozol kérdező, vagy ha nem, akkor megyek sírni, hogy ilyen buta emberekkel kell egy világban léteznem :c
2016. márc. 6. 14:10
 40/94 A kérdező kommentje:
Hogyne tudnám megcsinálni ezeket a feladatokat,de mivel nem élek egyedül nehogy már nekem kelljen megcsinálnom a nőkre vonatkozó feladatokat:)Miért álljak be a csordába? nem fogok.Nagy baj ,hogy a férfiak háziasságát társadalmi elvárássá akarjátok fejleszteni ti nők.
2016. márc. 6. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!