Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti mennyire várjátok el, hogy a párotok otthon besegítsen mondjuk a takarításban?
"Mert szerintem ez nem a férfi dolga"
Szerintem ez abban a korban nem a férfi dolga volt, mikor a férfi kereste a pénzt, a nő meg otthon volt a gyerekkel. Akkor elvárható volt, hogy az asszony a házimunkát elvégezze.
De mivel manapság a nő is dolgozik, neki a házimunka pont annyira plusz, mint a férfinak. Én nem tűrném el, az biztos. Én igen is elvárom, hogy a párom besegítsen, ha már én se csak otthon ülök egész nap, hanem melózok.
Nálunk fel van osztva a házi munka, annak tükrébe ki mit szeret vagy vállal be. Illetve mennyi időnk van erre. Ha én dolgozok többet a páromé a házitündér, ha én vagyok szabadabb akkor én vállalom az oroszlánrészt.
Annyira várom el, hogy haladjunk a dologgal az élettel. Nekem is csak 1 van amit nem non-stop robotolással akarok leélni. Én is dolgozok ugyanúgy. És én is örülök amikor a párom olyan figyelmes, hogy 12 órás műszak után finom ebéddel vár haza, vagy tiszta lakással.
Írtam egy hasonló kérdésben is,hogy precíz vagyok és jobban szeretem én elvégezni a fontosabb és időigényesebb dolgokat.Én szivesen megcsinálok mindent,persze házon belül.(füvet kint ő vágja,vagy a szerszámosban is ő rakodik)
Mosogatok,ablakokat is inkább én mosom,virágokat szereti ő gondozni,imádja a szobanövényeit.
Felmosni is én szeretek,vagy mosni is.
De ha mindketten dolgozni fogunk,mert amikor nála voltam,akkor még csak neki volt munkahelye,akkor mindent megcsináltam.
Főzni is én szoktam,persze ő is tud és szeret is,csak mikor közben mosogatni is kell,az nem igazán megy neki.
Amúgy oké,ha neki nincs dolga,csak te dolgozol,akkor megértem,hogy ő takaraít.
De ha mindketten,akkor neked is illő volna besegítened.
Főleg ha már egy felmosást vagy egy mosogatást bevállalsz,az is hatalmas segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!