Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hány olyan férfi van, aki úgy gondolja, hogy a nőnek elsősorban otthon a helye és szívesen biztosítaná is ehhez a feltételeket?
Gondolom emlékeztek még a felháborodásra, ami Ákos kijelentését követte.Nos, kíváncsi vagyok, vajon többségben vagy kisebbségben lehetnek azok a férfiak, akik hasonlóan gondolkoznak? Akik hagyományos kapcsolatra vágynak és jobbnak látnák, ha a nőnek a család és a háztartás lenne az elsődleges, vagy egyetlen feladata.Ha nagyon akarna, max 4 órára vagy alkalmilag dolgozhatna, ha nem kötik le az otthoni teendők, hobbik eléggé.
Most nem olyanra gondolok, aki "bejárónőt" keres és kiszolgáltatott kapcsolatba hajtaná a nőt.Ezt elítélendőnek tartom.
Szóval, lehet találni ilyet?
Nem tudom, de azt tudom, hogy elég sok nő örülne, ha nem kéne dolgoznia és otthon lehetne. Vagy esetleg max valami könnyebb 4 órás munkát kellene csak elvállalnia.
A mai világban nem tartom jónak, hogy mások meg akarják azt mondani, hogy ki mit csináljon. Ugyanakkor ezt a mértékű felháborodást sem igazán tudtam megérteni sajnos.
Sajnos ma az emberek jellemzően nem keresnek annyir, hogy ez megoldható legyen...
Én mondjuk ha keresnék annyit, akkor simán el tudnám képzelni, hogy a feleségem háztartásbeli legyen, én meg "családfenntartó", DE!
- egyrészt meghagynám neki a lehetőséget, hogy eldöntse, akar-e htb. lenni, vagy sem
- másrészt ha egy nőnek nincs munkatapasztalata, és a férfit valami éri, akkor az egész család szopóágra kerül
Másrészt a nők munkája, törekvése szerintem nem karrierizmus, csak a tőkés cégek és az állam olyan szinten gusztustalan mértékben rabol ki minket, hogy az emberek kénytelenek erre ha nem akarnak
éhendögleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!