Anyukák, a ti gyerekeitek is kismalacként mennek haza a játszótérről? Otthon megfürdetitek őket? Elsősorban kisebb gyerekekre gondolok,1-3 éves korosztály.
nem akarok kötekedni-de miért baj az??én azt szoktam mondani,minél koszosabb,annál jobbat játszott.
a nagy nálunk már rugalmasabb,nem kell mindent uyanabban a sorrendben-igy azonnal megy a zuhany alá,aztán jön a többi dolog
Bár már 4 éves a kisfiam, ugyanígy volr 1-2 évvel ezelőtt is.
teljesen természetes, hogy homokos-saras-izzadt-poros- ez ezzel jár.
Amint hazaérünk, irány fürödni, hajat mosni.
Sőt: nálunk a bejárati ajtónál le szoktuk venni a szandált ilyenkor, kirázzuk belőle a homokot, a felhajtós szárú kisnadrágot már a játszótéren leengedjük, az ajtóban kibújik belőle (és öntöm ki a homokot a zsebeiből, ráncaiból:)
A fürdőkádba is potyig a homok fürdéskor- nem is tudom, hogy hogyan lehetne másképp, mint tetőtől talpig fürdés, szükség esetén körömkefe-hajkefe, körömvágás is természetesen.
Még a közel 7 évesem is megy a zuhany alá.
Épp ma közölte, hogy "úgy megizzadtam, szeretnék zuhanyozni". :)
És igen, a kisebbek is mind, ha nem akarnak, akkor csak kéz és lábmosás van, de az kötelező.
A homok meg valahogy így is "bemászik" a lakásba. De ilyen a nyár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!