Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire lehetséges egy...

Mennyire lehetséges egy 1995-99 környéki évjáratú autót otthon szervízelni? Az egyszerűbb VW-ekre, Hondákra, BMWkre gondolok elsősorban.

Figyelt kérdés
Nem vagyok szerelő, de eléggé vállalkozó szellemű vagyok, és nem sajnálnám rá az időt. Mi a véleményetek?
2014. dec. 18. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyszerű BMW? "Itt mire gondolhatott a költő?" :D Ha nem értesz hozzá, akkor max. egy hozzáértő haverral vagy annak apjával. Esetleg. Nem hinném, hogy vállalkoznod kéne egy 16-18 éves BMW fékrendszerének javítására.
2014. dec. 18. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Megfelelő szerszámok mellet, tanulható. Persze nem a motorgenerál lesz az első.
2014. dec. 18. 23:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Első, miért épp a BMW-t emelted ki, és miért épp a fékrendszerét?

Egyszerű az egész, nem egy nagy katyvasz és kábelköteg meg elektronika mint a mai gépek.

0 tudással álltam neki a család első A4-es Audijának ('95), majd a saját BMW 316-osomnak ('93).

20 évesen.

Interneten rengeteg oldal, fórum foglalkozik az ilyen dolgokkal, részletes leírások, tapasztalatok, segítség van.

Azoknak nem egyszerű, akik még egy ezres swift olajcseréjét is szervízzel végeztetik el.

Na ők azok, akik meg is érdemlik a lehúzást.

2015. febr. 2. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!